Jdi na obsah Jdi na menu
 


Marlenka 02

19. 11. 2019

marlenka6.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2019
Umístění:
depozitum Hrušky

9.7.2019 - Na zahradu domu se přitoulala kočka, majitelé ji začali krmit a dál situaci neřešili, takže kočka koncem dubna porodila tři koťata. Kočku jsme dali kastrovat a vrátila se zpátky, koťata jsme přijali do depozita v Hruškách a jsou to kočičky Marlenka a Leontýnka a kocourek Bořek. 29.8.2019 - Marlenka je zdravá, očkovaná a může do nového domova. Nemá ráda velkou skupinu koček, ale jednoho kočičího kamaráda by potřebovala. Je trošku bázlivější. 19.11.2019 - Marlenka odjela do nového domova, do Vnorov, do domku, kde ji čeká kočička.

Další fotky zde.

Marlenka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Ivana Strejčková, Bohdanka a Lojzík, Ája, Elinka, Kačenka, Kubíček, Tedík a Mikeš a veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v našem depozitu jí hradila Petra a kočička Kira. Děkujeme!  

 

Zprávy z nového domova:

 

img_3874.jpg1.12.2019
Dobry den,
chtela bych napsat par slov o tom, jak si u nas zvyka Marlenka. Ackoli se zdala jako hodne placha kocicka myslim, ze jsme si hned padly do oka. Kocicka na zavolani vzdy prijde a hned se mazli. Vsechno kolem papani je ok. Domaci kocicka Mia si uz pomalinku zvykla a Marlenku respektuje. Uvidime, zda budou kamaradky. Posilam par fotek, ale Marlenka je neposeda a neni jednoduche ji vyfotit. Zacne se ihned mazlit i s rukou, ve ktere je fotak. Urcite se jeste ozveme.
Lucie

22.12.2019
Dobrý den,
posíláme ze Vnorov pozdrav s přáním krásných Vánoc a fotku, která vystihuje, jak se z bojácného koťátka stala ta nejmazlivější kočička, která nás každé ráno budí s žádostí o pohlazení, kterého se nemůže nasytit!
S přáním všeho dobrého Lucie, Marlenka a Mia

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář