Jdi na obsah Jdi na menu
 


Martinka 02

10. 12. 2020

martinka2-mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2018
Umístění:
depozitum Mikulčice

8.4.2019 - Dnešní příjem, tato kočička seděla na kraji silnice u hlavní křižovatky v Moravské Nové Vsi. Je to velky mazlik, je ale zablešená, má zánět a svrab v uších a váži 2,3 kg. Má asi 7 měsíců. 8.5.2019 - Martinka může do nového domova, má vytrhané některé zoubky, jinak je zdravá. 1.11.2020 - Nádherná kočičí dáma ... a přesto už rok a půl čeká na svůj nový domov. Je to kočička mazlivá, přítulná, miluje vodu a nemůže se nabažit hraček. S kočkami vychází moc dobře, je zvyklá na psa, ale může být i sama. POUZE do domku se zahrádkou. 10.12.2020 - Martinka dnes odjela do nového domova, do Rohatce, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Martinka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Ludvíkovi, kocouři Max, Chip, Muf, Márty a kočička Bezinka. Děkujeme!

Martinka byla adoptována na dálku - veterinární péči a náklady spojené s pobytem v našem depozitu jí hradili Mikulášek, Stelinka, Míša, Alda a kocour Mourek. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

m3.jpg10.2.2021
Dobrý večer, Martinka, je už podruhé přejmenována - dcerka si ji pojmenovala jako mňauii a nějak ji to zůstalo, začali jsme ji tak říkat všichni. Slečna si vyspáva u rodičů v posteli, u nás má utrum manžel ji to zakázal, takže si našla místo v kolébce dcerky (většinou ji tam nesu na spaní a zjistíme, že je postýlka už obsazena :-)). Myslím, že se u nás už docela dobře adoptovala. Běhá přes celý dům, neustále někam skáče, vše má prozkoumáno, nikoho se nebojí a pokud přijde návštěva, tak se chodí předvádět. Za mnou a maminkou chodí jak pes, půl dne běhá za mnou a pak přeběhne k rodičům a dělá zase ocásek jim.
Se starší dcerkou jsou stejně staré, takže spolu bojují - Klára ji neustále honí a pronásleduje pod každý nábytek, ale kočka ji k tomu značně provokuje, chodí k ni do pokoje a čeká dokud ji nezačne pronásledovat. Ještě se nestalo, že by ji škrábnula a někdy se divím co si od ní nechá dělat. Parapety jsou pozorovatelna, mohla by podávat hlášení o místních spoluobčanech. Největší parťák jsou však umyvadla a voda. Není den, kdy bych ji v něm nenašla a nežadonila po mně, abych ji dopřála trochu koupele. Mladší dcerka ji stále fascinuje, když je na terase venku v kočárku tak ji chodí hlídat. Vždy si sedne k němu a hlídkuje kdy nastane řev. Konečně se začala hrát i s hračkami a nutí nás, aby jsme se s ní hráli, z čehož jsou děti unesené. Zatím ji nepouštíme ještě ven, neustále jsme měli strach, ale párkrat nám vyběhla ven tak jsme s ní byli venku, avšak hned se vrátila, takze čekáme až bude krásnější počasí.
Nenapadá mě co bych vám měla víc napsat a raději pošlu pár fotek a uzavřu to tím, že jsme všichni rádi, že ji máme.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář