Jdi na obsah Jdi na menu
 


Maura 03

9. 1. 2022

4.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2019
Umístění:
depozitum Hodonín I.

14.10.2021 - Dnes nám zavolala oznamovatelka, že v Dubňanech u obchodu, na ulici rodí kočka! Přestože jsme naprosto plní, převzali jsme kočku do péče, nakonec porodila 6 koťat. Kočka je nemocná, má bolavé tlapky, je to vzácné kožní onemocnění postihující polštářky na tlapkách - plazmocelulární pododermatitídu. Kdo je majitel je asi zbytečné zjišťovat ... 15.10.2021 - Bohužel, kočka se odmítá o koťata starat, nemá ani mléko. Koťata zahříváme a krmíme pomocí stříkačky. Maura dostala kortikoidy. 17.10.2021 - Maura krvácela a museli jsme na veterinu. Byla provedena kastrace, děloha byla plná krve. 21.10.2021 - Jedno z koťat nepřežilo, dnes umřelo další. Maura je po kastraci v pořádku, tlapky má ale bolavé, probíhá léčba. 25.10.2021 - Koťata nepřežila, dnes umřelo poslední. Maura je u nás hodně nervózní a ve stresu z velkého množství koček. 19.11.2021 - Maura byla na chirurgickém zákroku, kdy jí byl na přední tlapce z části odstraněn polštářek. Maura má plná ouška nádorků, která jí zatím nedělají žádné obtíže, je možné, že v budoucnosti bude potřeba operace. 14.12.2021 - Maura si na přítomnost koček nezvykla, je permanentním stresu a bude potřebovat domov jako kočičí jedináček. K člověku je úžasná, mazlivá. 9.1.2022 - Maura našla nový domov jako jedináček, v Mikulčicích, v domku se zahradou.

Další fotky zde.

Maura byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Jana Kubiasová, kocour Eddie a pejsek Míťa. Děkujeme!

Maura byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradili Dana a Lubomír Klečkovi a kočka Jozefína z Mimoně. Dělujeme!

 

Zprávy z nového domova:

17.1.2022
Dobry den,
chtěla bych poděkovat za úžasnou kočičku Mauru. Ze začátku se bála, měli jsme trochu strach, jestli si u nás zvykne. Ale za dva dny už se za námi chodila mazlit. A jasně, že spí s námi v posteli. Nemá ráda, když si otevřu noťas nebo telefonuji dlouho. Všechno musí prozkoumat. Nejraději sleduje kočičí kavárnu, u toho i usne. Hodně sedává na okně a plaší sousedovi holuby, kteří se usazují na našem venkovním parapetu. Chutnají jí granule i kapsičky a spořádaně chodí na svoje WC. Tak ještě jednou děkuji za kočičku.                                                    
S pozdravem H.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Maura

(Zuzana Maděřičová, 17. 10. 2021 11:35)

Jo Dubnany jsou tím známé,nikdo nekastruje a kčky i kotata na to doplácí ,kde do prdele to jsme.