Jdi na obsah Jdi na menu
 


Meeny

15. 1. 2024

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2021
Umístění:
depozitum Hodonín II.

30.8.2021 -  Dnešní příjem, kotě, černý kocourek se pohyboval na Národní tř. v Hodoníně, u staré polikliniky. Dnes nám kotě nahlásil správce, který ho i odchytil. Možná sem přijel v motoru auta, nevíme, ale všechna ta ztracená koťata, důvod je jen jeden - kotě nemá venku co dělat, do kastrace se musí držtet doma. Kocourek má 3 měsíce a dostal jméno Meeny. 29.5.2023 - Meeny je u nás bezmála dva roky! Je to mladý kocour, převelice mazlivý, kontaktní, u všeho musí být a je ho všude plno. Vhodný i do rodiny s dětmi. 17.9.2023 - Meeny dnes odjel do nového domova, do Ostrožské Nové Vsi, do domku se zahradou, kde mají kočičku a bude tam mít úžasného kamaráda - malého kloučka. 5.10.2023 - Bohužel Meenyho jsme dnes přivezli zpátky. Domácí kočka jeho přítomnost bojkotovala a začala čurat mimo WC. Meeny je velice nešťastný, už opravdu potřebuje svoji rodinu. Hledáme mu domov v domku se zahradou, kde bude mít prostor k vybití energie, klidně i jako jedináčkovi. 15.1.2024 - Meeny odjel do nového domova, kde bude rozmazlovaným jedináčkem, do Čejkovic, do bytu s možností chodit i ven.

Další fotky zde.

Meeny byl adoptován na dálku -  na krmivo mu přispívali Pješčakovi. Děkujeme!

Meeny byl adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu přispívala Jana Kosňovská spolu s Amálkou, Sněhulkou, Kulíkem a Pusíkem. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

16.1.2024
Menny je v poriadku, už sa aj osmelil, už robil aj obhliadku bytu. Už sa mazná, ešte sa schová, ale na zavolanie dôjde, je zlatý, aj sa hral z hračkou.

20.1.2024
Už je spokojný, ako keby tu bol od malička, len akosi som nepostrehol kedy spí, asi nikdy ... :-)

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář