Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mefisto 02

22. 6. 2016

mefi-320.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2015

Mefisto je mladý černý kocourek, kterého si jako kotě pořídila mladá rodina, ale nedovedli se o něj dobře postarat, kocurek měl průjem a často býval sám doma zavřený v bytě i několik dnů. Vzali jsme ho k nám, vyléčili a Mefisto hledá nový domov. 22.6.2016 byl Mefisto umístěn do Kyjova, do domku se zahradou ke dvěma pejskům.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

1.7.2016
Zdravíme Kočky SOS Hodonín.

Minulý týden jsme si domů přivezli krásného černého kocourka Mefiho. V autě byl sice mefisto300.jpgnervózní, ale hned jak jsme ho vypustili z přepravky, uklidnil se a dal se do průzkumu nového bydlení. Ještě tu noc s náma spal v posteli. Myslíme, že je s náma spokojený, krásně jí, spí s náma a nad ránem zlobí, asi jako téměř každá kočička ;) Za 14 dní k nám přibude další kamarád, a to britské kotě - a doufáme, že se budou mít rádi, jako se měl rád Mefi s koťaty v depozitu.
Zatím je Mefi s náma v bytě (2 větší pokoje v patrovém domě u rodičů Lucky) - po koťátku Mefiho pustíme do celého domu a až si zvykne i tam tak i na velikou zahradu za domem.
S pozdravem
Jakub a Lucka

fotka.php.jpg19.7.2016
Ahoj, tak naši kluci jsou spolu spokojení. Mefi (černý kocour) dostal nového kamaráda - britského kocourka. Mefi se o něho stará, hraje si s ním a spí spolu. Myslím že jsou oba spokojení - posílám nějaké foto.
Jakub

 

mefisto.jpg27.1.2021
Kamarád Mefista pěkně dorostl ...

Další fotky zde.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně štěstí!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami+dalšími třemi nalezenci, 24. 6. 2016 21:58)

MOC ŠTĚSTÍ KOCOURKU KRÁSNÝ A hodný,klidný domov a lidičky okolo sebe!