Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mia 05

28. 4. 2017

mia350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2015
Umístění:
depozitum Hrušky

Mia je krásná kočička, která se přitoulala na pozemek jedné paní v Hodoníně, ale domácí kocour ji odháněl a paní ji tam nechtěla. Mia je milá a mazlivá kočička. Je vhodná spíše jako jedináček. 28.4.2017 Mia byla umístěna do Kyjova, do bytu jako jedináček.

Další fotky zde.

Mia byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus a kočička Sofi. Děkujeme!

Haló, je tady někdo?

Víte já jsem se ztratila. Přišla jsem na dvůr k jedné paní a ona mě nakrmila a nějaký čas mě u sebe nechala, ale ten její kocour byl nějaký nervózní nebo co, pořád mě odháněl a tak mě paní zavezla do útulku Kočky SOS.
No a oni mně našli domov, prý jen dočasně, ale tam jsem se taky vůbec nelíbila těm dvěma kočkám, co tam byly už přede mnou a tak mě po čase zase převezli jinam, tentokrát do Hrušek. Prý je to nějaké depozitum.
No jo, ale tady je koček! Milión! Asi, já neumím moc dobře počítat. No a mně se některé kočky vůbec nelíbí. A některým se nelíbím zase já. A tak tady na sebe pořád syčíme a vrčíme a všichni jsou nervózní.
Víte, já bych chtěla k někomu, kdo nemá žádnou kočku a nebo třeba jen jednu, to já se určitě skamarádím.
Já už nechci nikam dočasně, já bych si přála být DOMA.
Haló, je tady někdo? Nechcete mě? Prosím ...
Mia

Napsala nám paní Hana:
"Dobrý den,
chtěli bychom sehnat společníka/společnici mamince, která ovdověla. Bydlí v dvoupokojovém bytě v 6. patře. Chodí za ní bratrovy pětiletá dvojčata a my se dvěma psy zvyklými na kočky (máme od vás Rozárku a Pištu - nyní Kulíška). Našla by se u vás kočička, která by to snesla? Kdyby se s maminkou něco stalo, bude se o kočičku starat bratrova rodina (s dvojčátky).
"
Okamžitě jsme nabídli Miu a vypadá to, že obě strany budou spokojené.


Zprávy z nového domova:

29.4.2017
Vypadá to, že to zvládneme :-)
Včera jsme byli na oslavě u bratra a maminka všem řekla: "Víte, co je nového? Já mám kočku."
Mia byla chvíli sama doma a jak se maminka vrátila, tak ji vítala. Maminka byla překvapená, jak jí Mia vybrblala :-)  Pak šly spolu spát a Mia si prý přitáhla pacičkama maminčinu ruku a spala na ní :-) První noc prý nespaly, ale druhou už byl klid. Vybrali jste skvěle!

22.5.2017
Mia je skvělá, dělá, co může. Chodí i na návštěvy k bratrovi s dvojčaty (sousední byt). Dokonce když slyší, že jdou holčičky, čeká na ně na chodbě. Už jsme ji seznámili i s našimi psy. Proběhlo to klidně, bez problémů. Už zkouší chytat Spocka za ocas :-)
Maminka už taje, koupili jsme škrabadlo, síť na balkon, ... Nechce zatím Miu pustit v noci do ložnice, protože není zvyklá, že po ní v noci někdo běhá, ale už mně líčila, jak ji Mia ráno vítá, jak je šťastná, že ji po noci vidí.  Dokonce navrhla, že by s Miou chodila kolem domu na procházku. Tak jsme jí řekly, ať ještě chvíli vydrží, že to později zkusíme spolu (máme postroj s vodítkem na Rozárku).

mia15.jpg16.7.2017
Dobrý den,
maminka už přiznala kamarádce, že je ráda, že Miu má.  Mně to ale ještě neřekla  :-) A asi ani neřekne, protože se jí poprve v životě stalo, že jsem ji neposlechla. Už měla možnost Miu dát známé, které zemřela kočička a NEDALA! Mia už spává s maminkou v ložnici, má škrabadlo - šplhadlo, zasíťovaný balkon a jedno okno, hraje si s dvojčaty, seznámila se se všemi našimi psy, chodí na návštěvu k bratrovi do vedlejšího bytu ...
Maminka se nerada fotí, tak jsem zatím fotky nedělala, ale něco nachystám :-)

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mia

(Jitka, 6. 4. 2017 16:53)

Miuško zlatíčko tak ráda bych ti pomohla,ale u nás v bytě už šest nalezenců bydlí a taky to tu mnohdy bývá bojové. Moc ti přeji, aby jsi už konečně našla ten pravý domov andílku. Budu na tebe myslet.