Jdi na obsah Jdi na menu
 


Míca

22. 5. 2015

mica350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2014

Míca je britská čistokrevná kočka a její příběh je trochu zvláštní. Mícu si pořídili v jedné rodině, ale slečna, která k nim docházela hlídat děti, měla silnou alergii na kočičí chlupy. A protože slečnu velmi potřebovali, dali Mícu z domu ven a mysleli si, že si bude žít venku a chytat tam myši, ale Míca byla zvyklá bydlet v domě u svých lidí, a tak myši nechytala a celé dny prostála u dveří a snažila se dostat dovnitř. S majiteli jsme se dohodli, že Míce najdeme nový domov a k nim na zahradu dodáme dvě plaché kočky, které ani v nejmenším netouží dostat se do domu, naopak, budou mít na zahradě zázemí a budou si žít svobodný život podle svých představ. 22.5.2015 byla Míca umístěna do Uherského Hradiště, do domku, jako jedináček.

Další fotky z pobytu u nás i z nového domova  zde.

Míca byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

28.5.2015
Dobry den,
jak jsem slibil, posilam par fotek naseho vystresovaneho zvirete :-)
Kazdopadne je Mica v pohode, zvykla si hodne rychle. A je pekne zvedava. Akorat je jak pes, protoze chce byt porad s nejakym clovekem. Pokud si jdu sednout k pocitaci, tak proste dojde a lehne si pod kreslo.
Takze vsechno v poradku :-)
Mejte se hezky
Radek

27.8.2015
Telefonická zpráva: 
mica300.jpg
Míca se má dobře, začíná se nechávat chovat a pěkně žere, chodí ven, ale né na dlouho, drží se spíš doma, což je pochopitelné.... (pozn. vzhledem k tomu co prožila ve svém původním domově) Takže paráda....

Další fotky z pobytu u nás i z nového domova  zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně štrěstí !

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 23. 5. 2015 14:05)

Micinko,buď tolik´šťastná u hodných lidiček jako jsi krásná!