Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mikyna

26. 11. 2021

mikyna.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2015
Umístění:
depozitum Hrušky

Mikyna je krásná bílomourovatá kočička. Spolu se svými sourozenci zůstala na zahradě jednoho domku v Kosticích - babička zemřela a děda, který koťata kočce vždy utratil je nedovedl pochytat  tak zdárně přežila. Nahlásila nám to jeho sousedka.  22.11.2019 - Mikyna u nás žije už 4 roky. Její sourozenci domov našli, ale Mikyna se dost bojí, bojí se i dětí a hluku a když někdo přijde, vyhledá okamžitě nějakou skrýš. Navíc nemá ráda kočky, takže jí hledáme domov jako jedináčkovi, v klidné rodině, třeba u starších lidí. 19.1.2020 - Mikyna se dočkala a dnes odjela do nového domova, do Hodonína, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.
15.4.2020 - Mikyna si bohužel nezvykla, nic se nezlepšilo, žila pouze pod postelí a vylézala ven jen v noci. A tak jsme se rozhodli vzít Mikynu zpátky a znovu jí domov hledat nebudeme. 26.11.2021 - Po smrti naší depozitářky Petry zůstala Mikyna u její maminky, kde je zvyklá a našla tak domov trvalý.

Další fotky zde.

Mikyna byla adoptována na dálku - do 19.1.2020 ji podporovali Lenka, Lukáš a kočičí kamarádi z Prahy. Děkujeme!
Mikyna byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Jitka Nešporová a psi Bobinka, Čenda a kočky Julča, Jonáš, Mína a Lemur. Děkujeme!
Mikyna byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí do konce roku 2020 hradila Lída Koukalová a Sheilinka. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář