Jdi na obsah Jdi na menu
 


Minnie

27. 12. 2016

minnie271.jpgKočka, nar. 6/2016
Umístění:
dočasná péče Moravská Nová Ves

Koťátka - Teddy, Tummy, Andělka a Minnie spolu s jejich kočičí mámou Mínou nalezla paní z Brna, když přijela na chalupu do Čejkovic. Nevhodná jako jedináček. 27.12.2016 byla Minnie umístěna do Brna, do domku, ke dvěma kočkám a dvěma pejskům.

Další fotky zde.

Minnie byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Táňa Jankovičová a čičindy Kája a Terka.  Děkujeme!

 

 

 

Zprávy z nového domova:

min250.jpeg1.1.2017
Dobrý den paní Naďo,
Minnie leží právě vedle mě na sedačce, koukáme spolu na pohádku a Minnie sladce přede. Myslím, že nejhorší máme za sebou. Už baští, pije a chodí sama do písku. Se psy se zatím viděla jen přes sklo, ale působila velmi klidně. Jsem moc ráda, že si pomalu zvyká. Dělá nám velkou radost.
Ještě jednou Vám za Vaši práci i za Minnie moc děkuji.
Přeji Vám do nového roku hodně lásky, nejen kočičí, hodně zdraví, štěstí a dobrých lidí, kteří vám pomohou vracet kočičkám bezpečí a domov.
S díky Andrea R. s rodinou a Minnie

 

 

12.1.2017
Dobrý den paní Naďo,
Minnie zatím žije v ložnici a koupelně, ale už po ní chodí a poskakuje celkem jistě. Zatím se setkává jen s jedním psem, dvouletým Capem. Je to border kolie, kterou máme na vodění ovcí.
minnie200.jpgMá stále potřebu ji hlídat. Zvládne na ni koukat hodinu a hlídat ji jak spí. Minnie se ho nebojí, nesyčí, spíš mám někdy pocit, že ho i maličko provokuje. :-)
Druhý pes je 3/4 roční fenka kavkazkého ovčáka. S tou jsem ji zatím neseznamovala. Bella je moc hodná, ale je to ještě "hloupé" štěně a je opravdu obrovská, tak bych nerada aby třeba i v dobrém při hře Minnie ublížila. Ještě s tímto seznamováním chvíli počkám.
Na začátku týdne už přijala za své i novou myšku a balonek s rolničkou a oboje občas prohání po zemi. Na jméno zatím nereaguje ani za mnou sama nepřijde, ale nechá se už v klidu vzít do náruče a téměř hned začne vrnět. Je neuvěřitelně sladká. Ještě nějaké fotky později pošleme.
Přeji krásný zasněžený den
Andrea 

Další fotky zde.


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Minnie,jsi perfektní a krásná

(Daniela se svou kočkopartou, 28. 12. 2016 8:38)

Z nádhernýho kočičího mimča vyrostla úžasná kočičí osobnost.V novém domově buď šťastná,zdravá a mějte se všichni mnoho let co nejlépe!Prožij si krásný,plnohodnotný kočičí život a dlouhý!