Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mirabelka 03

1. 4. 2021

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

21.1.2021 - Na stránkách FB skupiny Mikulčice se objevil příspěvek, že u obchodu s potravinami Hruška se zdržuje kočička, která tam naříkavě mňouká. Nikdo se o ni nepřihlásil a tak se tam večer naše paní depozitářka z Mikulčic zajela podívat. Našla tam vyděšenou kočičku, vyhladovělou (první porci spořádala hned po cestě v autě) a neuveřitelně mazlivou, je špinavá a má omrzlá ouška. Dstala jméno Mirabelka. 16.2.2021 - Mirabelka je úžasná kočička, mazlivá, hravá a měla by mít v novém domově kočičího parťáka, sama může být jedině pokud bude moci i ven. 1.4.2021 - Mirabelka odjela do nového domova, do Hodonína, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.          

Mirabelka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili kocourci Tobiášek a Čičmánek. Děkujeme!

Mirabelka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v depozitu jí hradila Ivana Strejčková, Bohdanka a Lojzík, Ája, Elinka, Kačenka, Kubíček, Tedík a Mikeš. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

img_0769.jpg3.4.2021
Milí přátelé,
kočička Mirabelka z útulku v Mikulčicích je u nás teprve 2 dny, ale už si našla své místečko a celý den tráví šmejděním po domě. Už se podívala i do zahrádky (samozřejmě jsme byli s Mirabelkou na zahrádce jen v naší náruči. Je nám jasné, že si nejdřív musí zvyknout na vnitřní prostory. Nemusíte se obávat.). Moc jí chutnají granulky a každou chvíli se s někým z nás nechá dlouho hladit. Jsme rádi, že ji máme. Až se Mirabelka víc rozkouká, pošleme další fotky.
Petr a Daniela

14.4.2021
Milí přátelé,
Mirabelce z útulku v Mikulčicích se u nás moc dobře daří, už si vyhledala stabilní pelíšek v naší blízkosti, přes den běhá po celém domě, často si hraje s její oblíbenou mašličkou na provázku, jindy se nechává mazlit a pozvolna se stává dalším členem rodiny. Zasíláme nové fotky. Petr

Další fotky zde.    

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář