Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moja 02

13. 4. 2019

moja4.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2018
Umístění:
depozitum Hrušky

22.11.2018 - Koncem prázdnin se přitoulala k rodinému domku v Sudoměřicích kočka, manželé v důchodu chtěli kočku nakrmit a ona jim začala ve dveřích rodit ... Zavolali nám. Navštívili jsme je, kočku zkontrolovali a domluvili se, že ji nechají i s koťaty u sebe, po odstavení koťat si kočku po kastraci ponechají a my koťata po naší umísťovací výstavě, až se nám uvolní místo, přijmeme. Dnes jsme tedy koťata přijali. Je jich šest - Arturek, Arnoštek a Alešek v dočasné péči a Jerry, Fio a Moja v depozitu Hrušky. 8.3.2019 - Moja je mazlivá kočička a může být umístěna i jako jedináček. 13.4.2019 - Moja našla domov na XII. umísťovací výstavě a odjela do Moravan u Brna, do bytu a bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Moja byla adoptována na dálku, její adoptivní rodinou byla Barbora Šímová s kočkami Mařinkou a Majkou. Děkujeme!

 

Zprávy  z nového domova:

e5148176-adfc-49c8-a993-8aee4fc69fc5.jpeg13.4.2019
Dobrý den,
až nás překvapilo, jak rychle si na nové místo a hlavně na nás zvykla, chvilku byla zalezlá v koutku, ale zhruba po půl hodině už mňoukala, že je jí smutno a nechala se pochovat. Je to neskutečný mazel. Taky se jí moc líbí škrabadlo, které jsme jí pořídili a největší překvapeni, že za večer zbodla dva talíře kuřecího, ani jsme nedoufali, že bude hned první večer jíst. Z adaptace máme velkou radost, zatím vše probíhá hladce, uvidíme, jak dopadne první noc. V příloze ještě zasíláme pár fotek.
Hezký večer všem přejí
Marťa a Tom

15.4.2019
Dobrý den,
posíláme další report ohledně Moji, první noc jsme úspěšně přečkali v naší posteli, druhou už naprosto suverénně štrádovala po bytě :-) dnes nastal den D, protože jsme museli do práce, myslím, že jsme to prožívali víc než Moja, ta prospala celý den :-) takže adaptace zatím probíhá opravdu víc než dobře.
Hezký den,
Tomáš, Martina a Moja

4.jpeg6.5.2019
Dobrý den,
už to bude skoro měsíc, co jsme si od vás odnesli kočičku Moju. Nevím, jestli jsme adoptovali my ji nebo ona nás. :-) Každopádně už tvoříme skvělý tým. Moja se adaptovala přímo skvěle, je velmi mazlivá a přítulná, umí pořádně řádit. Nedávno knockoutovala židli, ale naštěstí jsou obě v pořádku :-) miluje kuřecí, řecký jogurt, smetanu a kočičí puding, minule zkoušela pizzu ale to jsme zatrhli hned v počátku, :-) už si neumíme představit, že by tu s námi nebyla, děkujeme vám za ni.
Hezký den přejí Moja, Marťa a Tom

 

24.12.2019
Přeji krásný Štědrý den,
rádi bychom Vám v příloze zaslali několik
fotek, jak Mojinka tráví první Vánoce u svých dvounožců. Myslím, že má opravdu veselé Vánoce, dostala kousek kapra, pod stromečkem našla novou myšku a pomáhá balit dárky. Děkujeme, že jsme si ji mohli adoptovat, protože díky ní máme každý den o chlup lepší. :-)
Klidné svátky přejí Kamerovi s Mojinkou

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář