Jdi na obsah Jdi na menu
 


Monetka 02

28. 2. 2021

m3.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

13.10.2020 - Oznamovatelka z Mikulčic nám ohlásila, že se jí na zahradu přitoulala kočka a porodila v kůlně koťata, nyní ale už je to dva dny co se k nim nevrátila. Koťata jsme přijali, mají cca 3 týdny a krmíme střílačkou. 4.11.2020 - Mourovatého kocourka se nepodařilo zachránit. Zůstává černá kočička Monetka. 7.1.2021 - Monetka měla 3 měsíce a může do nového domova! Je přítulná, mazlivá, hravá a v novém domově musí mít podobně starého kamaráda nebo může odejít s kotětem od nás. 28.2.2021 - Monetka dnes odjela do nového domova, do Brna, do bytu, kde ji čeká kocourek.

Další fotky zde.

Monetka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradil Ing. Radek Švec, kocouři Suteh a Orin a micina Stelinka. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

1.3.2021
Zdravím,
tak Mony už opustila svůj úkryt pod sedačkou, napila se a na záchodek chodí krásně. V noci neplakala, byla schovaná pod sedačkou a jsem si ustala na zemi  vedle ní, aby na mě viděla. Dneska už je to mnohem lepší, pohybuje se po bytě a dokonce se dotkla čumáčkem Matýska (kocourek) ..., jenom jednou, ale přece ..., no ženská. :-)

3.3.2021
Tak Monetka už má svého slouhu! Video zde.
Jsou oba skvělí ... musím se občas smát... hlavně, když Matýsek pouští Monetku k miskam jako první a čeká až se dáma napapká, přitom misky jsou dvě, Mony papá ovšem z obou. :-)

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář