Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mourek z hájenky

7. 11. 2021

mourek1.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2021
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

27.10.2021 - Byli jsme upozorněni na případ přemnožených koček u staré paní, která bydlí na hájence v Mutěnicích. Lidé se tady často zbavují nechtěných koťat, ta loňská bohužel letos porodila další ... Kočky postupně odchytáváme ke kastraci, většina se vrátí zpět, paní pomůžeme s krmivem. Ale ukázalo se, že čtveřice kocourků je velmi mazlivá a bylo by fajn jim najít domovy. Jsme plní, prozatím zůstávají na léčbu v improvizované karanténě ve sklepě a budeme jim hledat domovy. Jsou to kocourci - zrzek Marcus, černobílý David, černý Igor a moureček Mourek. 7.11.2021 - Mourek dnes odjel do nového domova, do domku ve  Hvězdonicích u Benešova, kde ho čekají dvě kočičky a pejsek.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

7.11.2021
Dobrý den,
kocourek Damiánek už je u nás. Zatím je v ložnici pod skříní a občas na nás zamňouká. Ručník a hračku, co měl s sebou, jsme mu dali do jeho pelíšku a nasypali jeho granulky do misky a do druhé misky jsme mu dali vodu a v ložnici má nový čistý zachůdek. Tak snad si na nás brzy zvykne. Je nádherný, moc děkujeme.
S pozdravem Míša

8.11.2021
Dobrý večer,
tak Damiánek už se rozkoukal, v noci řádil v ložnici, ráno se vydal i do další místnosti, papá, nechá se hladit a mazlit, hraje si a nejvíce se mu líbí naše borderka Lajka, ta ho pusinkuje a on drží a spokojeně si přede. Přeji krásný zbytek večera. Míša

img20211109192228.jpg17.11.2021
Dobrý den,
tak jsem si konečně vyšetřila čas, abych Vám mohla napsat něco málo o našem milém Damiánovi.
Damiánkovi se u nás očividně moc líbí, rozkoukal se opravdu velmi rychle, dnes je to 10. den, co je s námi, ale máme všichni pocit, jak kdyby k nám patřil odjakživa.
Oficiální funkci opatrovatelky převzala naše border colie Lajka, která mu je parťačkou, čistí ho, pusinkuje a hlídá prakticky na každém kroku. Spinkají s námi oba v posteli. Damiánek zejména v noci a časně po ránu řádí a "útočí" nám na nohy pod peřinou, hraje si s tunýlkem, škrabadlem, chrastícími myšičkama, míčkama atd. Vzhlíží k naší další kočičce Micince, která je jen o rok starší než on, kam jde Micinka, tak skoro vždy jde i Damián.  
Měli jsme celý víkend na návštěvě kamarády, Damiánek se nebál a choval se opravdu kamarádsky a přibral naše kamarády do party. Pěkně papá a je velice zvídavý a mazlivý. Rozdává nám pusinky, hezky přede a mazlí se opravdu rád. Měl zánět spojivek, tak jsme s ním hned jeli na veterinu, kde ho prohlédli a dostal mastičku, tak jsme poctivě mazali, on hezký držel a zánět už je pryč.
Přikládám pár fotek a my i Damiánek posíláme srdečné pozdravy na Moravu a ještě jednou za něj moc děkujeme. Jsme šťastní, že tohoto chlapíka můžeme mít doma.
S pozdravem Míša

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář