Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muf 03 a Indiánek 02

10. 1. 2019

muf300.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Kocourka jsme přijali 2.10.2017, byl nalezen v zahrádkářské kolonii. Dostal jméno Muf.
2.12.2017 - Muf je velký mazlík, ale při hře napadá ruku, hru trénujeme a zlepšuje se to.
5.3.2018 - Muf už ruku nenapadá, jen náznakem a okamžitě přechází k olizování. Nicméně by bylo dobré mu to nepřipomínat. Jinak je to veliký slaďoch. Pořád se chce chovat, staví se na na zadní a natahuje pacičky. Muf je zdravý, očkovaný a může do nového domova. Nevhodný jako jedináček. 13.3.2018 - Muf byl umístěn do Hodonína, do bytu, ke kočičce Mie.
25.5.2018 - Muf změnil domov a odjel do Brna, do bytu, ke kočičce Rozárce.

Další fotky zde.

Muf byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Táňa Jankovičová a čičindy Kája a Terka.  Děkujeme!

indi2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2017
Umístění:
depozitum Hodonín I.

3.6.2017 - Dnes jsme měli příjem dalších koťat. Byla nalezena na břeclavské silnici, v pročuraném košíku, koťata malinká, hladová ... Jsou to dvě mourovaté kočičky - Laskonka a Barilka a černí - kočička Štafetka a kocourek Indiánek. Krmíme stříkačkou, zahříváme, video zde. 7.7.2017 - Indiánek a Štafetka vyrostli, pěkně už papají sami, ale Laskonka a Barilka podlehly caliciviróze.
22.9.2018 - Indiánek u nás čeká už rok! Je přítulný, mazlivý a těší se do nového domova, kde bude potřebovat kočičího kamaráda. 10.1.2019 - Dnes odjel Iniánek do nového domova, do Brna za Mufem a Rozárkou.

Další fotky zde.

Indiánek byl  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Simona Mrázová s manželem Peťou, dcerou Šarlotkou a kočičkami Cherry a Skvrnkou. Děkujeme!


 

Zprávy z nového domova:

1.jpg14.3.2018
Dobry vecer,
vcera Mia az do noci z kuchynske linky vrcela jak vrtacka a dnes uz si troufa, syci a vrci jakmile se Muf priblizi, ale Muf to nejak ignoruje a je uplne v pohode a Mia mu nevadi a ani se neboji. Ale dnes uz je to o dost lepsi, verim, ze si Mia zvykne.
Muf tu byl do 5 minut uz jak doma, je to velky suveren. A taky hlavne hrozny vsezravec, trha nam jidlo od pusy :-)
V patek podam podrobnejsi hlaseni.

16.3.2018
Dobrý večer, den třetí:
Mia už nevrčí ani nesyčí a to ani v blízkosti Mufa! Dnes ráno už si spolu hráli. Nahánějí se a dupou jak sloni... :-)

Ahoj, tady Muf:
Musím na sebe prásknout, že jsem hrozně hyperaktivní, především, když páníček/panička se právě vrátí z nákupu... to jim hned poskáču a prozkoumám zboží, není pro mně ani problém z tašky vytáhnout maso a podobné dobroty... Musím se ještě pochlubit, že jsem včera tak dlouho obtěžoval odpadkový koš až jsem ho nakonec celý převrhl...
fb_img_1523823462548.jpgRáno jsem ještě např. běhal s Miou po bytě a jak si tak běhám, tak jsem vyskočil na konferenční stul a sejmul plný hrnek s kávou a celou jsem ji rozlil.
Nejvíce hyperaktivní bývám, když jdou páničci do kuchyně a něco otevírají nebo chystají, to se pak po paničce klidně vyšplhám, zaryju se do stehen a nepustím... ano zatím jen šplhám, jelikož zatím moc skákat neumím nebo nechci. Nejhuře zvladatelný bývám, když páníčci mají u sebe talíř s jídlem, tak to se třepu jak střelený, skáču okolo nich, strkám jim čumák do jídla a nenechám je ani najíst a (včera se mi takto podařilo ukrást z talíře řízek)!
Ale jinak jsem strašně hodný, mazlivý a rád se chovám, prostě mazel... rád si vlezu k páníčkum i do postele, když jdou spát.


17.5.2018
Dobry den,
mam spatne zpravy. Muf by si bohuzel mel zacit hledat novy domov ...
Uz nam dochazi trpelivost i nervy... :-(
Podle mne potrebuje velky barak nejlepe se zahradou a vic kocicich kamosu.
Miu neustale napada nebo naznacuje, ze si chce hrat, ale Mia nejevi zajem a kdyz v tom pokracuje, tak uz i na nej syci.
Ale to opravdove peklo dela hlavne nam ... porad shazuje ramecky, kde jsme my s Miou, i kdyz na parapete ma sveho mista dost vcetne deky a povytazenych zaluzii. Jako by naznacoval, ze nas nechce nebo co ...
V kuchyni je to mnohem horsi, prikryte jidlo miskou na lince pro nej neni zadny problem, misku sunda a s masem povytira celou podlahu v kuchyni. Cely den po nem jen uklizim a nejvic miluje krabice, ty dokaze cele rozkousat a bordel roznest po celem byte ... Vcera si otevrel i posuvne dvere do koupelny a rozbil flakon s parfemem.
Spat ho musime nechat s nami v loznici, protoze kdyz zavrem dvere, tak celou noc skrabe na dvere a to je k nevydrzeni, takze ponicil i nove dvere. A kolem 3 hodiny rano nas kouse do noh, do ruk... asi nas chce sezrat ...  :-( A mohl bych pokracovat ...  podle mne potrebuje k sobe hrave kocky.

 

Zprávy z nového domova č.2:

26.5.2018
Nooo, zatial je to tu celkom vojnový stav, Rozárka klopi uši a syčí ako had spod topení alebo na linke, ale to si snáď čoskoro "sadne," Muf sa tvári celkom spokojne, i keď zatiaľ sa určite neukázal na plný plyn, len tu placho pobehuje a mapuje terén.

28.5.2018
Je to mazlík najväčší, stále chodí za mnou a ducne do mňa hlavou nech sa mazlime, ešte nech sa skamošia a bude to tu raj na zemi.

muf2.jpg30.5.2018
Tak sa hlásime, že Mufík je v klídku, ustle si skutočne kdekoľvek, trebars v rozobranom vysavači! Vobec to nie je taký pekelník, stačí ho len adekvátne zamestnať a zahrá sa doslova s hocičím a Rozárka už syčí na neho len tak sporadicky, už sme tu mali aj prvé honičky a vypadá to, že ľady poľavujú. ;-)

6.6.2018
Už su z nich kamoši a naháňajú sa stále, ale nie je to v takom agresívnom duchu, skôr sa hrajú. Mufik papa v pohode, neblinka, momentálne sa tu spí. Nie je to Vobec takový ďábel Ako popisovali predošlí majitelia.

10.9.2018
Pekný neskorý večer prajem,
s Mufíkom a Rozinkou sme sa presťahovali do nového bývania a všetci sme si už veľmi rýchlo zvykli, lebo je to tu boží, krásna veľká terasa, ktorú som dokladne zasieťoval, takže sa možu kočičky vetrať, ale nehrozí, že si urobia výlet na strechu. Časom tam urobím ešte viac kočičích skrýší a tak, ale už teraz vypadaju obaja celkom spokojne.
Luboš

24.3.2019
Takto my si tu žijeme ... :-) Fotky v albu
zde!

19.5.2019
Tak som kocickam sprístupnil aj miesto na hrane terasy, kam im predtým bránila sieť a dal koberec (umelá tráva), aby ich napálil plech :-) takto si tu Indianek chodí jak pán, Mufik si dáva leharko u šanty. Dole pod nami je strecha kapucínského kláštora, kde rady sedia hrdličky, tak je čo pozorovať ...

indianek.jpg4.7.2019
Letní večery Mufa a Indiánka na terase ...

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Je mu u vás dobře

(Daniela se svou kočkopartou, 7. 6. 2018 22:40)

a tak proto je zlatý a šťastný.Radujeme se,že má ten pravý a krásný domov a ze srdce přejeme,aby jste se navzájem užívali mnoho šťastných let!

Mufíku,buď hodný!

(Daniela se svou milovanou kočkopartou, 26. 5. 2018 13:06)

Aby to byl už ten pravý a trvalý a hlavně KRÁSNÝ domov v Brně!Jen škoda,že nejsi někde v domečku,abys mohl běhat po dvorku,zahrádce a půdách.No,snad i tak budeš v bytě šťastný?!Hodně štestíčka a hlavně príma lidičky okolo sebe!

Trpělivost růže přináší,

(Daniela se svou kočkopartou, 20. 5. 2018 17:39)

ale někdy,aby měl člověk nervy ze železa na některé jedince,to znám sama ze svého života s kočičkami.Věřte mi,že tento váš krásný kocourek je prostě trochu více živý a pouze a jedině maximální zabavení ho,vyblbnutí se s ním pomůže zklidnit ho,nebo,aby se sám unavil,vyběhal,potom bude hodný a šťastný.Takovému temperamentnímu kocourkovi je u vás nedobře,to si myslím já,není zlý,zákeřný,provokatér....,je pouze znuděný a nevybouřený.Takový klučina bude šťastný pouze a jedině v domečku se zahrádkou a dvorkem,kde celé dny může lašovat a uplatnit svůj zdravý temperament.Moc mu přeji,ABY TAKOVÝ DOMOV NAŠEL A BYL ŠŤASTNÝ,JE TO MOC PĚKNÝ KOCOUREK.

Rozkošný kocourek!

(Daniela se svou kočkopartou, 14. 3. 2018 20:07)

Gratulujeme k jeho výběru,mějte se všichni rádi!