Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náprstek

30. 7. 2020

7.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2018
Umístění:
depozitum Hodonín I.

14.6.2018 - Dvě koťátka nalezena v Lužicích, více najdete zde. Jsou to černá kočička Jehlička a mourovatý kocourek Náprstek, krmíme stříkačkou. 19.9.2018 - Náprstek je zdravý, očkovaný a těší se do nového domova. Je to kocourek velmi kontaktní, mazlivý, společenský a závislý na člověku a pokud bude mít dostatek vaší pozornosti, může být i jedináčkem. 30.7.2020 - Náprstek odjel do nového domova, do Břeclavi, do domku, kde ho čeká kocourek.

Další fotky zde.

Náprstek byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Tereza a Martin Chovancovi a kočička Matylda. Děkujeme!

Náprstek je velký mazlík!

 

Zprávy z nového domova:

21.8.2020
Dobrý den,
Náprstek (u nás se během jednoho dne chytl na jméno Bentley) je u nás už 3 týdny. Během prvního týdne si zvykal, když ho něco vylekalo, tak mezeru mezi gaučem a zdí bral jako bezpečný úkryt. Nyní za své území pokládá obývák a kuchyň, přičemž mu stačily dva dny, aby rozeznal zvuk otvírající se ledničky a naučil se přesný čas podávání kočičích kapsiček. :-)

3.jpegS rezidentním kocourem Čertem mají stále poněkud chladné vztahy, nevyjíždí po sobě, ale Čert ho vytrvale ignoruje. Včera jsme je přistihli poprvé při hře, tak snad nastává obrat.
Jinak je teda Bentley prakticky celý den nalepený okolo členů domácnosti. Posezení v křesle s kafíčkem v ruce se stalo minulostí, Bentley bere každou pauzu jako čas vyhrazený pro mazlení. Taky se nám trošku zkomplikovalo skládání vypraného prádla, aktuální rychlost s Bentleyho horlivou pomocí je 5 triček za večer (viz foto). Též mu moc nevyhovuje noční
klid, kdy se mu nikdo nevěnuje, tak se mě poslední týden rozhodl po půlnoci budit líbezným mňaukáním do ouška u postele - čekám kdy ho to přestane bavit (snažně prosím ať je to brzo).
Chtěla jsem poslat rozmanitější fotky, ale vzhledem k Bentleyho nátuře je prakticky všude nafocen v nějaké z jeho póz při mazlení, neb kdykoli se kolem něj někdo mihne, tak si letí pro pohlazení.
P.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář