Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ned 02

9. 8. 2021

ned6.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2019
Umístění:
depozitum Hodonín I.

27.5.2019 - Dnes jsme přijali tři koťata z Lužic. Našel je pán na půdě neobydleného domu, slyšel je už včera, ale myslel si, že se k nim kočka vrátí, když nepřišla ani dnes, zavolal nám. Koťata jsou vyhladovělá, zesláblá, byla čtyři, ale jedno nepřežilo. Koťata jsme nakrmili mlíčkem pomocí stříkačky, všechna pila pěkně, tak věříme, že to zvládnou. Mourovatý kocourek je Ned, mourovatá kočička Felina a černá kočička Fiona. 2.10.2019 - Ned je mazlivý, krásný moureček a může do nového domova, kde by může mít kočičího kamaráda, ale pokud bude chodit ven, může být i sám. 10.9.2020 - Ned se začal vůči některým kočkám vyhraňovat, jako by mu prostor by malý a měl toho u nás dost ... Budeme rádi, když se podaří najít domov v domku se zahradou, klidně jako jedináčkovi. 9.8.2021 - Ned se dočkal a dnes odjel do nového domova, do Vřesovic, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Ned byl adoptován na dálku - do 1/2020 ho podporovala Jitka Šimková a kočičáci Mego, Cassie, Teo, Buči, Majky, dočasková Xena a pejskové Terezka, Tommi a Nora. Děkujeme!
Ned byl od 4/2020 opět adoptován na dálku - krmivo mu hradila Anna Kubištová a kočičí kluci Kominíček a Bobešek. Děkujeme!

Ned byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradila Markéta Dobiášová a kočička Daenerys. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

14.8.2021
Dobrý den, dcera má vedle postele radiátor, tak se Ned uvelebil pod ním. Má tam svůj úkryt. Dali jsme mu tam granule i vodu. Přes den hodně spí a v noci se pak chce mazlit. Stále je opatrný, ale dojde se sám pomazlit, takového mazla jsme ještě neviděli ... Video zde.

1.jpg10.10.2021
Nedovi se vede moc dobře.
Je to náš miláček, nejvíc je fixovaný na dceru, protože s ní sdílí pokoj a byl s ní před týdnem 14 dní nepřetržitě, protože byla nemocná.
Je taky velký průzkumník, v domě má už prozkoumaný každý pokoj, kromě garáže a místností s ní spojené, tam se zatím moc neodvažuje. Jeho velkou zálibou je schovat se do něčeho nebo pod něco, deka, peřina, kožešina atd. To pak chodíme a hledáme ho, kde asi může být. :-) Nejoblíbenější místo na spaní kromě pelíšku, je místo na dceřině posteli v nohách.
Ven jsme ho zkoušeli pustit několikrát v různých denních či týdenních intervalech, ale bojí se. Pomalinku budeme opatrně zkoušet znovu.
Taky ho od začátku zvykáme na pochování v náručí, první týdny jsme poznali, že na to není vůbec zvyklý, hned se sápal z ruk pryč. Teď už je to o něco lepší a nechá se do ruk vzít na delší dobu, ale je stále ve střehu.
Připojuji nějaké fotky a přeji krásný slunečný den.
S pozdravem Hana

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář