Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nikita a Josefínka 02

26. 9. 2020

nikita280.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2015
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Nikita je kočička, která byla nalezena nemocná na jedné ulici v Hodoníně. Je to hravá, mazlivá, neohrožená, divoška, která potřebuje ke hrám parťáka. Na svůj domov čeká více jak dva roky! 3.2.2018 - Nikita dnes odjela do nového domova, do Prahy, do bytu, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Nikita byla adoptována na dálku - její adoptivní  rodinou byla rodina Ludvíkova & kocouři Max, Chip a Muf. Děkujeme!

 

josef7.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2018
Umístění:
depozitum Hodonín II.

12.7.2018 - Josefínka byla nalezena opuštěná v Kosticích. 28.3.2019 - Josefínka je krásná a mazlivá kočička, a také hodně upovídaná. Bohužel má chronickou rýmu, ale tento stav se v novém domově může vyrázně zlepšit! Josefínka se těší do nového domova, kde potřebuje kočičího kamaráda. 26.9.2020 - Dnes odjela Josefínka do nového domova, do Prahy, do bytu, kde ji čeká Nikita a Bučivoj.

Další fotky zde.

Josefínka byla adoptována na dálku - podporovala ji Šárka Dančíková.  Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

3.2.2018
Celou cestu byla hodna a ani nemnoukla. Doma jsme ji otevreli prepravku tak tryskem zmizela. Chvili byla za zavesem a ted je v gauci.

4.2.2018
Dobrý den Lucie,
máme první noc za sebou. V noci Nikita určitě chodila po bytě, slyšeli jsme, jak naslapuje po podlaze. Bucivoj byl s námi v ložnici, tak máme jistotu, ze to byla opravdu ona. Vratila se zpatky do obýváku, jen změnila místo, teď stanuje za gaucem. Posilam foto.

5.2.2018
Dnes jsem přišla domu kolem páté hodiny, pozdravila Bucivoje a Nikitu, která byla na svém místě za gaucem. Byla jsem unavená, lehla si v obýváku na gauč a usnula. Do půl hodiny jsem se probudila a vidím Nikitu, jak chodí po kuchyni. Kdyz me zpozorovala, jak na ni koukám z obýváku, úplně zkameněla. Tak jsem dělala, ze na ni nekoukam a schovala si hlavu pod deku. Jenze akorát v tu dobu přicházel Mila a jak slyšela odemykani dveří, hned se běžela zase schovat za gauč, kde je doteď. Takze Nikita boduje! :-) Posílám fotky z web kamery. Nasnímala přes 3 000 fotek, Nikita musela být stále v pohybu.

9.2.2018
Dobrý den,
Nikita uz pravidelně opouští schovku a to i v případě, ze jsme doma. A nijak se neplizi. Vcera večer, jak se probudila, sla rovnou do kuchyně a když zkontrolovala misky, vyskočila na jídelní stůl a tam v klidu seděla. Porad teda platí podmínka, ze já se nesmím hýbat, jinak se běží zase schovat. Ale uz se nebojí, ani když zpozoruje, ze se na ni dívám. Jinak ráno zase oba behali jak vzekli. Pres noc Nikita vyjedla konzervicku a byla i na záchodě. O víkendu ji nechám otevřeny balkon, tak schválně, jestli se osmeli.

10.2.2018
Dobrý večer,
dneska máme všichni výročí = je to TÝDEN.
Nikita je právě za gaucem, ale zjistili jsme, ze je i výborná skokanka. Dnes jsme byli přes den mimo Prahu, abychom ji nestresovali víkend v kuse. Porad je opatrná, jenze je i hrozne zvědavá, tak vylézá čím dal častěji.

12.2.2018
Tak neděle byla odpočinková.
Nikita cele odpoledne prospala. Vzbudila se až navečer a to pak začala s turistikou. Uz skáče po nábytku v moji přítomnosti, kouká z okna, proste nádhera. Vcera nemnoukala, ale jako vrkaka! A dneska ráno uz s námi vstala, nebyla schovaná, opatrně pozorovala, co děláme. Dala jsem ji ranní konzervicku, to se ještě neodvazi k miskam, když jsme doma, ale vim, ze když odejdeme, naji se.

ni250.jpg14.2.2018
Zdravim Lucie!
Včera jsme byly s Nikitou nerozlucna dvojka. Jakmile jsem si sedla, uz byla u me. A hlavně abych drbala. I v noci na me byla nalepena. Chrochtaly jsme si blahem obě. Je drobná, ale taková atletka. A když běží, tak jakoby poskakuje. Porad dobře jí, uz jsem ji zrušila misky v obýváku a ji s Bucivojem v kuchyni. Co prolomila ten největší strach, nestacime valit voči. A porad povídá!

16.2.2018
Zítra to máme teprve 14 dni a to jsme si rikali, ze Nikita vyleze tak za měsíc. :-)
Rano jsem si ji uz pochovala, ale to se špatně v jednom fotí. A když něco chce, porad vykládá, hlavně při drbani a hře. Jo, skvěle zaměstnává Bucivoje, uz je zase Bučivoj aktivní. Honi se, navzájem pozoruji. Je vidět, ze ho to těší.

20.2.2018
Nikita je báječná!
Hrozne se rozjedla a uz pochytava rytmus domácnosti. Porad je v centru dění, taková zdravě zvědavá a chytrá kocka. A zpusobne vychovana, drape zásadně na skrabadle, catsan OK a přes víkend ani jednou nerozlila misku. Zboznuje drbani a co objevila balkon, tak se každý den otuzuje.

24.2.2018
Nikita celou noc spí se mnou v posteli. Musi odcházet až někdy k ránu, protože když zazvoní budík, přijde si pro podrbani. To odkoukala od Bucivoje. A pak uz běží oba do kuchyně pro kočičí snídani. Tuším, ze je opravdu spokojena, Bučivoj ji přijal moc dobře a není nijak limitovaná prostorem. Bylo to asi predevcirem, kdy mi Mila říkal, ze spolu behali tak intenzivně, ze si Bučivoj lehnul a musel se vydychat. Presne tohle Bucivojovi chybělo, když zůstal sám.

13.3.2018
Dobrý den,
trochu jsem se odmlcela, ale je to s Nikitou porad skvělý! Je báječná! A začíná pomalu vystrkovat růžky. Neni to na Brutální Nikitu, ale je poznat, je že si věří. Taky přibrala, hrozne rada ji a uz olizovala i skleničku po Coca-Cole. S Bucivojem jsou parťáci, žádná konkurenční bitka se nekonala, je to neuvěřitelný, ale opravdu si sedli. Ze zájmu teď vede balkon a pak puštěná voda. Balkon miluje, začíná byt totiž dost neohrožená.

15.3.2018
Mila Lucie,
jak jsme spolu včera mluvily, tak jsem premyslela o Te naši Nikite, jaký udělala OBR pokrok. Mame ji skoro 2 měsíce a kdybych ji chtěla udat, popsala bych ji takhle:
Nikita, zdravě akční, ciperna, zvidava, kontaktní, rada asistujici, zkoumava, vynalezava, s velkým apetitem, vyzadujici drbani a pozornost, extrémně hravá, milující pobyt na balkoně a tekoucí vodu, ideální ke kocicimu partakovi. Ma rada prostor, žádné zavřené dveře a omezení, ležení na klíně a spaní v posteli. Idealni je pro ni nekonfliktní domácnost. Ale i přes to všechno je opatrná (nemyslím tím bojacna) a není to "tahací" typ kočky.
PS: Jenže uz je naše a my ji nedáme! :-)

5.6.2018
Nikita umí kotrmelce!

Poprvé udělala těch kotrmelcu za večer určitě osm. Jsem rada, ze se mi to povedlo natočit. Je neuvěřitelná.

2.2.2019
Nikita - Gvendolína hodonínská je rok v novém domově!

 

Zprávy z nového domova po příjezdu Josefínky:

6.11.2020
Josefínka v novém domově aportuje ...

 

nikita2.jpg30.1.2022
Nikita Gvendolína hodonínská v novém domově sleduje telku!


20.7.2023
Video z nového domova Nikity a Josefínky ZDE!

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář