Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nina 05

3. 5. 2020

nina5.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2018
Umístění:
depozitum Hodonín I.

15.12.2018 - Mourovatá kočička byla nalezena opuštěná v Moravském Žižkově a nálezkyně ji přivezla k nám. Dostala jméno Nina. 1.4.2019 - Nina, je mazlivá, přítulná, rozkošná mourečka, vhodná i do rodiny s dětmi. 3.5.2020 - Nina odjela do nového domova, do Uherského Hradiště, do bytu, kde ji čeká kocourek.

Další fotky zde.

Nina byla adoptována na dálku - podporovala ji Vanda Blahová a kočičky Body, Yuka, Gwenda, Milošek a Stela. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

3.5.2020
Dobrý večer,
dle dohody předávám první zprávy o Ninušce. Převoz proběhl bez problémů, nejdříve trochu mňoukala, ale pak se nechala od dcery povídáním ukonejšit. Doma si prozkoumala svůj pokoj, mazlila se s dcerou a chvilku si zdřímla. Domácí kocour překvapeně chodil kolem pokoje. Před chvílí jsme je nechali navzájem očmuchat, vypadali oba klidně. Obojek (proti stresu) Nina snáší, tak jí ho necháváme. Mějte se dobře.
Blanka

20200517_162614.jpg17.5.2020
Dobrý den,
posíláme pozdrav z Uherského Hradiště.
Ninuška se má dobře a je to opravdu miláček. Mazlivá, přítulná, zvědavá.
S kocourkem Čendou se sžili dobře a myslím, že jsme k němu našli tu správnou povahu. Ze začátku byl ze změny několik dní hodně překvapený, pak začal trochu zkoušet prohánět Ninu po bytě. Ona si ráda zařádí, ale na druhou stranu se nedá. Takže když na hraní nemá náladu nebo je toho dost, zasyčí, sekne drápkem, prostě si nedá líbit nic, co nechce. Čenda je z toho vždycky trochu překvapený, hrál by si pořád, ale pochopí. Když jsou unaveni, zalezou si každý do jednoho pokoje, ale v posledních dnech už usnou i společně na jednom gauči. V noci spí Ninuška s dcerou v posteli, Čenda zase v pokoji se mnou, mají každý svůj komfort. Oběma jim chutná a ochutnávají navzájem ze svých misek, jestli náhodou nedostal někdo něco lepšího. No a oba rádi leží na parapetu, Nina se spíš vyhřívá, Čenda je větší pozorovatel.
Máme z nich radost. Ať se Vám daří.
S pozdravem Blanka

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář