Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nina 06

15. 1. 2021

nina4a.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

13.12.2020 - Kdo ještě neví, odkud se berou opuštěné kočky, tak tady jeden případ z neděle za všechny. Podívejte se na video, najdete v něm i vysvětlení, proč právě na statcích a farmách často řešíme kastrace koček, které kde se vzaly, tu se vzaly, jako by z nebe spadly ... Ale, přivážejí je sem sami majitelé, které už kočka přestala bavit nebo se jim znelíbila.
Včera dvě oznamovatelky přistihly pána, jak na Nesytě u statku v Hodoníně vypouští svou vlastní kočku! Poslechněte si ve videu jeho vysvětlení - "Ona si tam na statku najde svoje, je to šelma ..." Jak je vůbec něco takového možné? Každý takový objekt někomu patří! Proč si myslíte, že kdokoliv by měl převzít vaši zodpovědnost za vaše zvíře? Kastrujeme a krmíme už desítky koček ať už na statku na Nesytě, v Mutěnicích, v Dolních Bojanovicích, na Rúdníku a dalších a dalších místech díky takovým nezodpovědným lidem, jako jste vy. Oznamovatelky kočičku přivezly k nám a je umístěna do karantény.
11.1.2021 - Nina tím, že přišla o svůj domov a dostala se k nám, tak pobyt v útulku nese velmi težce a nedokáže si tady zvyknout, je trvale ve velkém stresu. Velmi naléhavě jí hledáme domov jako JEDINÁČKOVI, nejlépe v domku se zahradou, jak byla zvyklá. Je velice hodná a k člověku přítulná. 15.1.2020 - Nina dnes odjela do nového domova, do Svatobořic Mistřína, do domku, kde mají pejska.

Další fotky zde.

Nina byla adoptována na dálku - krmivo jí hradil Jan Duben. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

19.1.2021
Nina je šikovná a vede si v novém domově moc dobře. Video zde.

nina3.jpg1.3.2021
Nina už se zcela zabydlela a je jasné, kdo tady převzal velení ...

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nina 06

(Zuzana Maděřičová, 16. 12. 2020 13:24)

Dejte mi na toho clověka kontakt,at se s ním vypořádám.Je to hnus.Já sama mám 5 koček a dala bych za ně život.Co si to vlastně takový křupan myslí?Hajzl.