Jdi na obsah Jdi na menu
 


Očko (nyní Wiky)

3. 3. 2013

 

ocko-----mala.jpg

Očko je jednou z koček, které jsme kastrovali v Mutěnicích. Jméno dostala podle linky, kterou má kolem levého oka. Je milá, mazlivá a hodně ukecaná. 3.3.2013 byla umístěna do bytu do Hloubětína. Společnost jí budou dělat další dvě kočičky.

Další fotky zde.


Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

3.3.2013
Zdravíme,
posíláme první info z nového domova kočky jménem původně Očko - nyní Wiky. Hned co jsme dorazili domů a vytáhli ji z přepravky se k nám začala tulit, vrnět a usídlila se na gauči vedle nás, vůbec se nebojí a hlavně baští. Našim dvěma holkám se to zatím nelíbí sičí a vrčí na ni a s námi se nebaví. Doufáme, že jejich vztah se co nejdříve zlepší.


4.3.2013
Dobrý večer, posíláme zprávy ze druhého dne v novém domově Wiky (Očko). Naše dvě holky ji zatím stále nepřijaly, stále syčí, ale už né tak často a dovolí si k ní jít blíž (cca na 1 metr, aniž by syčely. Ale už z ní nejsou tolik nervózní. Wiky jejich chování přehlíží,v noci s náma spala, je společenská, mazlivá, jen chvilku nám přišlo, že byla smutná, že ji kočky zatím neberou do party. Ale stačilo ji chvilku hladit a už zase spokojeně vrní. Chodí sama na písek, aniž bysme jí to museli učit. Je moc šikovná, baští bez problémů


14.3.2013
Dobrý den,

posíláme další zprávy z nového domečku Wiky. Už si u nás uplně zvykla, je tu jako by tu byla odjakživa. Někdy je docela dominantní, až naše holky čučí, rozhodně si nenechá nic líbit. S holkama se už skamarádila spinkají spolu v pelíšku, večeří spolu a řádí. Včera v noci řádily tak, že nám strhly gárnyž se závěsy:-D (viz přiložené foto). Někdy mají holky ještě respekt z Wiky, ale jinak se to jen lepší. Wiky začala mít problém s očkem, tak jsme ji vzali k veterináři, který diagnostikoval zánět spojivek a dál nám mastičku, abychom ji dávali 4x denně pod víčko. Kůru pana doktora zvládá statečně, snad bude brzy zdravá.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář