Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ondrášek 02

19. 11. 2017

ondrasek270.jpgKocour, nar. 7/2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

5.10.2017 - Dnes nám zavolala obecní policie z Lužic, že našli zraněné malé kotě. Je to kocourek a dostal jméno Ondrášek. Kocourkovi se musela apmutovat zadní nožka. Více zde. 19.11.2017 - Ondrášek byl umístěn do Světce v okrese Teplice, do domku, ke kocourkovi a dvěma pejskům.

Další fotky zde.

Ondrášek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli manželé Přesličkovi, kteří Ondráčkovi dali domov, a  jejich zvířecí miláčkové Stáníček, Nelinka, a Baruška.

 

Zprávy z nového domova:

21.11.2017
Ondrášek:
"Už mě to nebaví pod postelí, jsem bojovník a i přes strach z pejsků mě moje láska k páníčkům dohnala překonat svůj strach. Dokonce jsem papal i pil na zemi, uz mě panička nemusí dávát jídlo na odpočívadlo, kde jsem se tolik nebál a jedl.

ondrasek300.jpgJsem čím dál větší hrdina a dělám velké pokroky, moje panička se zbytečně obávala a nevšimla si, že jsem se v novém domově rozkoukal dřív, než si ona myslí. Jen potřebuji ještě čas, můj nový bráška Staník je pořád ke mně odtažitý a dělá, že mě nevidí... když jsem si hrál na odpočívadle panička dala kousek ode mne brášku, ten mě chvíli pozoroval, já jsem se chtěl jít k němu zkamarádit a on na mě syčel. Já ho rád mám, ale on potřebuje více času, já se zase bojím pejsků Nelinky a Barušky, určitě, až ze mě bude větší kluk, tak se jich už bát nebudu.
Nelinka si se mnou chtěla hrát, přinesla mi v tlamičce ukázat její hračku, ale já utekl do úkrytu pod postel, kde mám deku a mističky, kdybych měl hlad, protože panička si myslí, že tam nepapám, tak mi nosí dobrůtky zvlašť a hlídá mě jak malé miminko jestli jím. Vše sním a panička mě pak strašně dlouho chválí, jaký jsem šikulka. Dnes mě slyšela nad ránem, když jsem šel na toaletu, rychle vstala a šla se podívat, jestli to jsem já, bože, to bylo zase radosti a chvály, asi myslela, že nechodím já, ale bráška, opět se zbytečně bála, bráška má toaletu na chodbě a tam já se neodvážím, jelikož tam spinkají moje psí sestry. Teď mě natáčela, jak si hraju, trochu jsem se předváděl :-)
Pozdravuju Lucku a moje kamarády do Hodonína. Ondrášek"

24.11.2017
Dobrý večer týme,
tady Ondrášek,
moje panička bude za mě zase tlumočit, protože ona nejvíc se mnou tráví čas a hezky se o mě stará. Nejraději mám, když mě chválí za každý můj nový pokrok. Stal se ze mě velký hrdina, chodím si už po bytě jak velký pán. Zjistil jsem, že se nemusím ničeho obávat, dokonce i když se přiblíží moje psí sestry, tak už neprskám. Přiznám se, občas couvnu, ale až ze mě bude "velká puma", tak si s nimy budu hrát jako Stáník.
ondrasek180.jpg
Mám velkou radost z mého brášky, který už není ke mě odtažitý, dnes mě dokonce vyhledával a hrál si semnou u koulodráhy. Nevěřil jsem svým očím, panička měla z nás takovou radost,  hned běžela pro telefon a fotila každý náš pohyb při hře. Vlastně ona nás fotí pořád, ani u jídla nám nedala pokoj a opět měla velkou radost, že papáme společně vedle sebe. Také děláme rošťárny a skáčeme po nábytku a to mi panička nevěřila, že sám vylezu na kočičí strom. Každý den si o mě píšou s Lucinkou a panička hlásí každý můj krůček, jaký jsem šikulka a chválí mě. V jídle jsem tochu vybíravý, nejraději mám syrová kuřecí stehýnka, který bych papal pořád, granulky mi moc nejedou, to máme s bráškou společné, pochoutkové konzervičky občas slíznu od Carny Ocean losos + sardinky.
Mám milující rodinu a jsem tu šťastný, oplácím to mým vytrvalým mazlením a předením, tím si získám pokaždé své páníčky, jsou ze mne unešeni a milují mě.
Zdravím všechny mé fanoušky, Lucinku, která o mě krásně pečovala, než jsem našel svoji novou rodinu a mé kočičí kamarády do Hodonína :-). Váš Ondrášek.
S pozdravem
Katka a Radek

14.12.2017
Zdravím vás moje bývalá rodinko,

jelikož se blíží vánoce, já a moje nová rodina Vám a Berušce (adopce na dálku) chceme udělat radost a posíláme dárky od Ježíška.
ondr300.jpgV balíku posíláme k vánocům nějaké dobrůtky a hračky. S bráškou Stáníkem jsme nejdříve vše otestovali  ... prý se říká, kdo si hraje, nezlobí, pochoutky vám budou také chutnat, přece máme mlsné kočičí jazýčky a ne vždy nám vše chutná.
Přejeme vám všem moc krásné vánoce a šťastný nový rok. Hlavně především ať najdete také svůj láskyplný domov a hodné páníčky, jako já.
Hodně zdravíčka a radostných chvil u Lucinky přeje Ondrášek a celá moje rodina.
Pac a mňauk
Katka a radek


11.5.2018
Video z nového domova, Ondrášek a jeho kamarád ...

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Odnrášku,

(Daniela se svou kočkopartou, 25. 11. 2017 13:03)

Ty jsi se dostal určitě k úžasným,milujícím lidem,to je cítit i přes pc!!!Přejeme ti ze srdce jen ten nejkrásnější a nejdelší kočičí život prožitý v lásce a spokojenosti.Jsi nádherný,milený chlapeček!Hodně štěstíčka!

Re: Odnrášku,

(Daniela se svou kočkopartou, 25. 11. 2017 13:05)

zlatíčko malé,omlouvám se za překlep jména-samozřejmě jsi ONDRÁŠEK!!!!!!

Náš miláček

(Katka a RadeK, 18. 10. 2017 8:10)

Ondrášku, ty nejsi jen zamluvený, ty už k nám patříš do rodiny, jenom čekáme, až si pro Tebe budeme moci přijet, zlatíčko naše.

Rezervace

(Katka a RadeK, 17. 10. 2017 12:31)

Moc se na našeho miláčka těšíme.