Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oříšek

20. 7. 2021

orisek.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2018
Umístění:
depozitum Mikulčice

20.9.2018 - V Mutěnicích se pánovi na zahradu přitoulala kočka, porodila koťata, kočku jsme nechali kastrovat a s jedním kotětem na místě zůstane, tři koťata jsme dnes vzali k nám - mramorovaná kočička je Brusinka, černý kocourek Čoko a mourovatý Oříšek. POZOR! Pokud se vám přitoulá na zahradu kočka a vy ji začnete pomáhat a denně ji krmit, NEZAPOMÍNEJTE ŘEŠIT I KASTRACI! Kam myslíte, že kočka půjde rodit, když se zabydlela na vaší zahradě a má tam denně jídlo? 1.7.2020 - Oříšek čeká na domov už druhý rok! Je to rošťák, který se nebojí nikoho a ničeho, ale je to i velký mazel, zvyklý na psa. S kočkami vychází dobře, ale pokud by mohl chodit ven, může být i jedináček.  1.4.2021 - Oříšek je po extrakci zubů. 20.7.2021 - Oříšek se dočkal a dnes odjel do nového domova, do Ratíškovic, do domku, kde na něj čeká fenka Žofinka.

Další fotky zde.

Oříšek byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Pavel Motejzík a Tereza Žižková. Děkujeme!

Oříšek byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku mu hradila Darja Čablová. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

merlin-2.jpg2.8.2021
Dobrý den,
Oříšek se má u nás dobře, i s naší fenkou Žofií si velmi rozumí. Cítí se tu jako doma, jak kdyby jsme si ho vzali jako kotě, vůbec se u nás nebojí. Každým dnem vyhlíží, až bude moc jít ven na toulky. Děkujeme, že jste nám umožnili mu dát nový domov.
Michaela

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář