Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pacinka

27. 12. 2015

pacinka250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2015

Pacinka je jedním z koťátek zachráněných s maminkou z opuštěného areálu firmy Dendra v Mikulčicích. Firma se zavřela a kočku tam nechali hladovět a strádat celou zimu. Hlídač tam kočku krmil zbytkama, kočka v květnu porodila. Všichni byli nalezení ve velmi zuboženém stavu, byli nemocní a vyhladovělí na kost. Pacinka je nejmazlivější ze všech. Ráda si hraje a u toho vrní. Ničeho se nebojí a ráda dovádí se svými sourozenci. Nevhodná jako jedináček. 27.12.2015 byla Pacinka umístěna do Brna, do domku ke kocourovi.

Další fotky zde.

Pacinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodina nechce být jmenována. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

28.12.2015
Dobrý den,
Pacinka se celou noc mazlila s manželem, baštila méně granulky, vice Gurmetku. Udělala devět malých bobků a vyčurala se, vše do záchodku, teď je zas za skříňkou :-)
Zdraví Radmila

31.12.2015
Dobrý den!
27.12. jsme si přivezli Pacinku. Je plachá, v noci ale ožívá, mazlí se a baští, dovádí, hraje si. Se starousedlíkem Brutíkem zatím nebyla v kontaktu, kocourek je plašák, jakmile zasykla za skříní nebo mňoukla - prchl. Přes den je stále za skříňkou.
Posílám pár fotek - nejprve Pacinku, pak Brutíka.
Zdraví a vše nejlepší do nového roku přeje Radmila

pacinka350.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10.2.2016
Dobrý den,
Pacinka se pěkně zabydlela, řádí a prohání svého nového kamaráda Brutíka. Už není takový drobek, trochu přibrala, ale tlustá rozhodně není, při rychlosti jejího pohybu to ani není možné. Je zvědavá jako opice a moc milá. Přikládáme několik fotek (není jich moc, na většině je místo Pacinky jen čmouha). Bleskem se taky fotit nedá. Zdraví Radmila

10.4.2016pacinka-180.jpg
Dobrý den!
Pacinka je bezvadná, stále dovádí, s Brutíkem se kočkují. Bavili mne, když jsem  musela být dlouho doma. Pacinka ráda vyhlodává díry do krabic - nechali jsme jí postupně nějaké v kuchyni. Baští pěkně. Spí se mnou - vystrnadila Brutika.
Posílám nějaké fotky. Zdravím vás a přeji krásné jaro.  
Radmila

Další fotky z nového domova  zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace

(H&spol., 10. 2. 2016 22:32)

Přejeme Vám i Pacince mnoho krásných společných chvil!