Jdi na obsah Jdi na menu
 


Paleček 04

17. 6. 2020

20191220_130227.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2019
Umístění:
depozitum Hodonín II.

30.9.2019 - Paleček je maličký, dvouměsíční kocourek, kterého lidé našli ve špatném stavu pod viaduktem v Hodoníně a přinesli do ordinace MVDr. Plešové. 20191011_154245.jpg24.1.2020 - Paleček vyrostl, ale je opakovaně nemocný, opakovaně bere ATB ... 9.4.2020 - Paleček může do nového domova. Je to kocourek mazlivý, hravý a potřebuje kočičího kamaráda. 17.6.2020 - Paleček odjel do nového domova, do Milovic, do domku, kde ho čeká kocourek.

Další fotky zde.

Paleček byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Simona, Marek, Chelsík a Dorinka. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

18.7.2020
Zdravime z Milovic!
Paleček je úžasný kocourek. Začátky byly velmi zajimavé, ale vše jsme zvládli. I Paleček. Zvykl si na svůj velký domov a hlavně se skamarádil s Vitem. Teď spolu každý den řádí, hrajou si spolu, dělí se o jídlo. Paleček je ten největší mazel. Musím říct, že je opravdu hodný. Trochu musím dohlédnout na jeho stravu. Má často průjem. Ted se to zlepšuje. Dostává tvaroh, ktery na štěstí baští a dávám mu hodně masa místo kapsicek. Myslím, že měl i trochu stres se zabydlenim. Jinak je zdravý. Je to proste náš malinký kocourek. Uz bych ho nedala za nic. :-) Koupili jsme i velké skrabadlo, aby mohli řádit. Moc si ho oblíbili. Takže jeste jednou velké díky za něho.
Zdraví Renata

palecek-mensi.jpg21.11.2020
Chtěla bych Vás pozdravit, samozřejmě jménem Palečka. Paleček se teď jmenuje Loki.
Co by asi Loki mohl vyprávět : jsem uz skoro půl roku u nové mamky a nového taťky. A mám se skvěle. Oni mě milujou jak jen nejvíc můžou. Dostávám masičko a vyborné ňamky. A mám tu kamoše. Jmenuje se Vito. A mám ho moc rád. Všechnu lumpárnu vymýšlí se mnou. Je trošku zpomalenej :-) , no jo je šedej, a ty jsou prý pohodlní. Takže mám velkou výhodu, protože mu často něco ukradnu z misky. No a jinak jsem se už spravil. Už nejsem tak vyhublej a uz i pomaleji papám.
V létě jsme lítali po zahradě. Mamka na nás dohlížela. A ja jsem vždy poslouchal a chodil všude s ní jako pejsek. Protože ji hrooozně moc miluju. Stará se o nás a mazlí se se mnou. A můžu za ní i do postýlky. A to říkala - nikdy. :-)
Tak se mějte krásně. Zdravíme všechny kočičky. Hlavně Terezku.
A posilame pár foteček.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář