Jdi na obsah Jdi na menu
 


Penelopa

22. 3. 2014

penelopa-str.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2012

Peny zřejmě její majitel vyhodil na okraj Hodonína do zahrádek. Když jsme na Peny byly upozorněny, měla dvě koťátka. Jedno kotě se podařilo ochočit a už má domov, druhé tam zatím kvůli plachosti zůstává a je krmeno. Po čase se ochočila i Peny. Vzaly jsme ji do depozita a hledáme po ni domov. Peny je hodná kočička, které moc ráda jí. Z počátku malinko opatrná, ale když se rozkouká, je z ní mazlivka. Jiné kočky jí nevadí.  22.3.2014 byla Penelopa umístěna do Čermné ve Slezku, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Fotky Peny najdete zde.


Děkujeme paní Janě Srbové, že ji po dobu jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

2.4.2014
Peny se už otrkala, chodí se mazlit i s námi spinká. Je to zlatíčko a všichni ji máme moc rádi :-)

1.5.2014
Dobrý den, posílám fotky Penelopky , má se moc dobře a je velice spokojená a máme ji moc rádi!

8.9.2014
Dobry den! Chtela bych Vas jen informovat. Peny se ma moc dobre. Zacala dokonce i chytat mysi a krtky a vzdy nam svou korist donese ukazat a pochubit se. Jsem moc rada, ze jsme ji adoptovali od Vas z utulku. Je to nas clen rodiny a mame ji moc radi. Uvazovala jsem ze bych si od Vas vzala 2 kotatka, libi se mi Nany Musu, ale nemam ted pojizde auto. Az ho budu mit spravene, ozvu se a rada si od Vas adoptuju dalsi cicinku. Posilam nejake fotecky Peny. Hezky den preju

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Penuško,

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 8. 9. 2014 21:42)

jsi nádherná kočička a mám z Tebe strašně velkou radost,že se Ti tak krásně daří a máš se dobře.Na zahrád.osadě zůstala ta Tvoje holčička,stejná a stejně krásná jako jsi holka Ty.Je měsíc po kastraci a byla bych moc ráda,kdyby se tam u vás někomu tak krásná kočička jako jste vy dvě líbila a chtěl ji.Byla po kastraci nějaký čas v sos,ale byla tam strašně nešťastná,je to taková svobodná,nespoutaná číča a je šťastná má-li volnost,ale možnost se vracet do domečku a k misečce.Starám se o ni,neboj.Měj se pěkně a zase někdy Ty lovkyně zase napiš.Pozdrav Tvým hodným páníčkům a poděkování za to,že Tě mají rádi.

Penelopka se má krásně!

(Daniela, 3. 5. 2014 12:26)

Penuško,jsem ráda,že se máš moc hezky,vzpomínám na Tebe.Tu Tvoji holčičku co zůstala na zahrádkách vidívám jen velmi zřídka,na papenu chodí,ale až,když odejdu,je, a zůstala velmi plachá,ale neboj,je zdravá a volná,žije si svůj kočičí život,jen ji čeká kastrace,aby nebyla nechtěná koťátka,která by byla vystavena lidskému zlu,však to sama znáš,jak to v zahrádkářské kolonii odkud jsi došla chodí.Ne každý je tak hodný a kočky miluje jako já a mě podobní.Je to kočička,jako,kdyby Ti z oka vypadla-stejně nádherná!
Máš, jak tak koukám moc milého kámoše-toho psíčka na fotce,moc vám to spolu sluší!
Opatruj se a měj moc hezky a zase se někdy ozvi,budeme rádi.
Daniela+sedm domácích a x zahrádkových i nezahrádkových toulavých tlapek Tě srdečně i Tvoje lidičky zdraví a děkuje,že se o Tebe starají a mají Tě rádi.

potěšeníčko

(Daniela, 3. 4. 2014 8:14)

Penynko,jsem moc ráda,že jsi našla milý a láskyplný domov,moc Ti ho přeju a taky aby jsi ho moc a moc dlouhých,zdravých let užívala a měla se jen sluníčkově.
Moc Tě pozdravuji za všechny zahrádkové kočeny i ty moje domácí i přespolní.
Daniela

Penelopko....

(Daniela, 23. 3. 2014 15:14)

měj se krásně a buď hodně šťastná,zdravá a dávej na sebe pozor,kočičko!Budu vyhlížet zprávy, jak se ti daří.
pozdrav od kočičích kamarádů,zahrádkových i nezahrádkových,však ty víš.....