Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pinky

12. 2. 2017

pinky270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2015
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Pinky byla nalezena u vchodu do činžovního domu u kasáren v Hodoníně. Byl mráz, ale ona odmítala odejít. Bohužel domov tam neměla... Pinky je krásná, štíhlá, milá a mazlivá kočičí slečna. Má trvale "zakalené" jedno oko, ale jí to vůbec a ani jí to nezpůsobuje problémy (ani do budoucnosti). S kočkami nemá problém a miluje lidi. Bude si rozumět i s dětmi. 12.2.2017 byla Pinky umístěna do Rohatce, do domku ke kocourovi Kočímu.

Další fotky zde.

Pinky byla adoptována na dálku, její adoptivní rodinou byla paní Jana Hegerová. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

koci250.jpgPinky v novém domově čeká kocour Kočí  smiley

12.2.2017
Dobrý večer,
Pinky je zalezlá pod postelí, ale když k ní jdu tak vyleze a mazlí se, pak zas zaleze zpátky  V rožku u postle má jídlo a další.


14.2.2017
Zdravim,
tak Pinky uz papká a chodi po mistnosti. S kocourem se jeste navzajem boji, ale uz se onufavali. Pinky chodí už i po chodbě a sama i po schodech do spodního patra do obýváku, když jsme u televize za náma. Tak už není taková zaprdnutá, vypadá spokojeně. Taky se tady vyvaluje uprostřed místnosti nebo běhá za náma. Máme objednané obří škrabadlo, tak snad budou spokojení, Pinky vypadá, že by se chtěla kamarádit, ale kocour buď chrápe nebo uteče :-)

26.2.2017
Posílám pár fotek, ještě  zatím pořád nic moc, Pinky nedokáže chvíli postát,  ale už se tu s kocourem Kočím honí po baráku, lítá po schodech a v noci s náma chrápe. Pak až bude chodit ven budou určitě hezčí fotky - ta z té postýlky je spíš pro pobavení, hledala jsem Pinky a ona chrápala v postýlce pro děcka  jak mimino :-)

26.3.2017
Pinuška už může ven!

pinky1_1.jpg

28.9.2019
Dobrý den,
Pinky naposledy byla doma v úterý večer, pak šla ven a už se nám nevrátila. Ptala jsem se sousedů, kteří jsou hned vedle. Prý jim také chybí kocourek (ztratil se ve stejnou dobu jako Pinky). Myslíte, že je možné, aby byli někde spolu? Pinky se vždy pohybovala kolem domu a přišla na zavolání. :-( Už jsme obešli okolí v radiusu zhruba 2-3 km a bez výsledku. Ještě nikdy nebyla pryč takhle dlouho, jen jednou zhruba 3 dny. V pondělí dáme ještě prosbu do obecního rozhlasu. Děkujeme za pomoc.

5.11.20219
Dobrý den,
tak se nam Pinky stále nenašla, ani souseduv kocourek. Kazdy den furt vyhlizime, ale je to cimdal tezsi.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář