Jdi na obsah Jdi na menu
 


Popelka

1. 1. 2014

popelkaa.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 5/2012

Popelka je rozkošná mourečka, kterou zanechali její majitelé u domu a odstěhovali se. Chodila ji tam krmit sousedka, ale měla už své dvě kočky. Popelce trochu trvalo, než si zvykla na druhé kočky. Dnes už je kamarádská a velice umazlená.
1.1.2014 byla Popelka umístěna do bytu do Brna.

Fotky Popelky z pobytu u nás a nového domova najdete zde.

Děkujeme Ivě a Martinu Hrabcovi a koucourovi Václavovi z Uherského Hradiště - majitelům internetového obchodu WASCO, že Popelku podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!



Zprávy z nového domova:


1.1.2013
Dobrý večer,
s Popelkou jsme dorazily v pořádku. Už si všechno v novém působišti okoukala a vyzkoušela. Chodí za mnou jako pejsek, na jméno neslyší, ale když zavolám: no poooď, tak utíká se vztyčeným ocáskem za mnou. Teď odpočívá na okně a vypadá spokojeně. 
Mějte se moc krásně, pozdravujeme Vás i všechny ostatní kočičky, jejich osvojitele a taky ty, kteří přispívají na kočičky na dálku. Zase se brzy ozveme a pošleme i fotečky.

8.1.2013
Dobrý večer paní Tomalová,
posílám slíbené fotečky Popelky v novém bytečku. Popeluška se má dobře a je moc hodná, milá a klidná. Všude se podívá, ale nic neničí a stále nachází nová místečka. Moc pozdravuje všechny kočičí kamarády:-) a taky svoji VELKOU KOČIČÍ MÁMU :-). Z Brna zdraví Kateřina

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Typická mourinka-nádhera!

(Daniela, 2. 1. 2014 7:54)

moc milá a pěkná kočička je tato Popelka,která v tom "plesovém"chodí, a bude chodit už navždy!
Mějte se všichni v brněnském bytečku pěkně a pohlazení Popelce.
kočičandy z Milotic a Daniela

Popelka

(Iva Tomančáková, 1. 1. 2014 20:06)

Popelka je moc hodná a mazlivá kočička, nebudete litovat,mám radost za Popelku :-)