Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prince a Lemmy

14. 6. 2016

prince-350.jpgKoťata, kocourci, stáří 3 měs.

Nebudete tomu věřit, ale stalo se - tato dvě nádherná koťata někdo odložil asi před měsícem do zahrádek Na výhoně, na místo, kde se krmí plaché kočky. Jsou to kocourci - Prince je šedivý, Lemmy zrzek. Jsou zdraví, odčervení, vakcinovaní. 14.6.2016 byli oba umístěni do Kyjova, do domku se zahradou.

Další fotky zde - Lemmy, Prince.


Zprávy z nového domova:

15.6.2016
Dobrý den,
ze začátku se oba celkem báli, ale navečer se už sami došli pomazlit. Když jsme dojeli domů, tak jako první šel prozkoumávat terén Lemmy, Princovi to bylo tak nějak jedno a zůstal v přepravce.
prince250.jpgAsi po hodině si už pomalu začali hrát (hlavně s vábničkou s peřím, s tou si vystačí i bez lidské pomoci :D). Dneska už lítali po celém baráku, jakoby tu žili odjakživa, dokonce na sebe chodí dohlížet i na záchod (resp. jeden jde vykonávat potřebu a druhej jde za ním spíš rošťačit.) Jinak to jsou zlatíčka, jsem z nich nadšená! V přílože Vám posílám pár fotek :)
S přáním hezkého dne
Hana

16.6.2016
Takhle se u nás momentálně válí :-)
princ300.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

prince250.jpg12.7.2016
Dobrý den, 

posílám pár fotek a dvě krátká videa Lemmyho a Prince. Kluci jsou neskutečně hraví a mazliví, avšak jak uvidí syrové maso, tak se z našich uvrněných koťátek stanou divé šelmy :D
S pozdravem
Hana

 
Prince a Lemmy jsou v novém domově měsíc - dostali jména Mikeš a Zrzek.
 
 
 
 

25.12.2016
Dobrý den,
posílám Vám malý update Lemmyho a Prince (Zrzka a Mikeše). Kluci se mají dobře, sní na co přijdou, rádi se mazlí a co nejraději - darebačí :-). Jsou to jejich první vánoce, už stihli zlikvidovat světýlka a několik ozdob. Od Ježíška však i přes jejich zlobení dostali nové škrabadlo, tak ho celý den okupují a odchází jen když je potřeba (například když uslyší, že se otevírá lednička). V příloze Vám jako vždy posílám pár fotek.
S přáním hezky prožitých svátků
Hana a Kocouři :-)

prince-kolaz400.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 
Další fotky z nového domova zde.
 
 
 
 
14.6.2017
Dobrý den,
už je to rok, co nám Lemmy a Prince (Zrzek a Mikeš) dělají radost, proto zasílám pár fotek  :-)
S přáním hezkého dne Hana Č.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kluci výstavní,

(Daniela se svými osmi kočkoláskami+dalšími třemi nalezenci, 15. 6. 2016 8:18)

mějte se jen a jen krásně!Věřím,že vaše nová rodina na vás bude pyšná(vždyť ji budete zdobit!!!)a dá vám veškerou péči a lásku!Hodně štěstí,kluci krásní!

Prince a Lemmy

(daajs, 14. 6. 2016 18:49)

Kouzelná dvojka,pevné nervy a spoustu radosti a těma rošťákama