Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pusinka 03

24. 3. 2013

pusinka.jpgBílá kočička Pusinka se potloukala u autobusového nádraží v Hodoníně. Když jsme pro ni po upozornění jely, schovávala se pod stánkem s pečivem. Byla vyděšená, špinavá a hladová. 24.3.2013 byla umístěna do Tišnova, do bytu, ke kocourkovi. Pusinka je kočka s pořadovým číslem 1.000 pro kterou jsme našly nový domov!

Fotky Pusinky najdete zde.
 

Zprávy z nového domova:

24.3.2013

Pusinka dostala nové jméno - Gaia :) Cestu jsme zvládli víceméně bez problémů. Teď už je napapaná a mazlí se s námi. S kocourem se zatím moc nemusí, ale snad si na sebe zvyknou :)

27.3.2013
Dobrý večer,
dnes posíláme "trošku" víc fotek z nového domova. Gaia si s kocourkem Satíkem na sebe hezky zvyká. Akorát když my chceme spát, tak jim se rozhodně nechce a honí se po celém bytě :) Už se za námi chodí sama mazlit a našla si svoje místečko k odpočinku (parapet). I krmení již probíhá bez vrčení a prskání a konečně pochopili, že oba mají stejnou baštu :)


13.5.2013
Dobrý den,
po delší odmlce Vám posílám nové informace z nového domova Gaii. Dnes to bude bez fotek, ale brzy nějaké nové dodám :) S kocourem jsou už báječní kamarádi, takže jsme moc rádi, že si na sebe zvykli. Už spávají spolu v posteli a nebo se vyhřívají na okně. Dokonce jsme Gaiu seznamovaly s naší fretkou, ale moc se jí nelíbila :) Kocourek je prý lepší :) Je naprosto úžásná, a strašně ráda se mazlí a velmi hlasitě přede :) Je to náš miláček a moc Vám za ni děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář