Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rachel a Viktorie

3. 3. 2019

rachel3.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

22.10.2018 - Přijali jsme želvovinovou kočičku. Od minulého týdne se zdržovala ve Strážnici na ulici Kovářská. Nehledáte ji někdo? Je umístěna v karanténě a dostala jméno Rachel. 12.1.2019 - O Rachel se nikdo nepřihlásil a tak může do nového domova. Je to mazlivá, ale také velice aktivní a chytrá kočička. Pokud bude mít dostatek pozornosti, může být umístěna i jako jedináček. 3.3.2019 - Rachel odjela do nového domova spolu s Viktorií, do Prahy, do bytu.

Další fotky zde.

Rachel byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o., kocour Markus a kočička Sofi. Děkujeme!

viktorie3.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2018
Umístění:
depozitum Hodonín I.

2.11.2018  - V Dolních Bojanovicích bylo nalezeno 2měsíční kotě. Je to kočička a dostala jméno Viktorie. 17.1.2019 - Viktorie je milá a mazlivá a v novém domově potřebuje kamaráda. 3.3.2019 - Viktorie odjela do nového domova spolu s Rachel, do Prahy, do bytu.

Další fotky zde.

Viktorie byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byly děti z Mateřské školy Sivice. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

4.3.2019 
Dobre rano. Mala je neskutecne hrava a asi si zvykne lepe. Rachel je nasoukana pod gaucem.. vecer jsem ji chvili hladila a to i zavrnela.. mozna se jen boji te male. Uvidime.

5.3.2019
Dobre rano, tak jsem se vcera vratila z prace a Rachel nikde. Prohledala jsem uplne vsechno a zacala se smirovat s tim, ze se proste vyparila. Jeste rano byla pod gaucem. Kolegyne mi psala, ze se obcas mohou schovat i do gauce, a ejhle, byla tam... Kdyz jsem ji hladila, tak i zavrnela.. ale pak byla zase schovana.. snad se to pomalu zlepsi.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář