Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ringo Starr

25. 12. 2021

1mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2021
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

1.11.2021 - Byli jsme upozornění, že v areálu bývalého dolu v Mikulčicích žijí kočky, nekastrované a na místě jsou i koťata, která jsou nemocná. Všechny se podařilo odchytit, jednalo se celkem o osm koček. Dvě dospělé kočky a kocour byli po kastraci vráceni zpět, ale koťata jsou nemocná a potřebují dostávat léky. Plachá nejsou a tak zůstanou a budeme hledat domov. Jsou to čtyři kocourci - Ringo, Paul, John, George a kočička Yoko. 6.12.2021 - Ringo může do nového domova. Má zakalené jedno očičko, zatím mu problémy nedělá, je možné, že do budoucna bude potřeba operace. Všichni jsou trošku bázlivější, ale pokud se co nejdříve dostanou do nového domova a budete trpěliví, vše se výrazně zlepší. 25.12.2021 - Ringo odjel do nového domova, do Pravic, do domku, kde ho čeká kočičí kamarád.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

31.12.2021
Dobrý den,
posílám zprávu, jak se má Ringo Starr, po našem Rudánek.
Za necelý týden se z něj vyloupl parťák, jak hrom. Všude s námi, u všeho musí být. Od kamaráda Ladi, ke kterému jsme Rudu pořizovali odkoukal skopičiny: nejlepší voda je z domečku řasokoule nebo v jakém šuplíku jsou čindí ňamky. Od druhého dne se pomalu přestával bát a teď si sám chodí pro pomazlení. Po kamarádech přestal volat po druhé noci a stala se z něho žvaňka. Chodí po domě a povídá si. :-)
Moc děkuji za krásný povánoční dárek.
Krásný den, Jiřina

mensi.jpg27.1.2022
Dobrý den,
posílám info o Rudánkovi po měsíci od adopce.
Během pár dnů se z něj stal parťák na život a na smrt. Neustále v patách, kam se pohneme, tam je s námi, včetně kontroly každodenních činností v domácnosti. Zda je třeba sušička správně naplněna nebo důkladná kontrola surovin na vaření, dále třeba neexistuje, abychom se umyli bez něj. Lehne na předložku a čeká. :-) S kocourem Laďou už si na sebe po pár týdnech také zvykli. Chovají se k sobě jako správní bráchové. V jedné chvíli je to western a za minutu nunu, umývačka, spinkáme vedle sebe. :-)
Díky za světlého parťáka.

4.7.2022
Dobrý den,
ozývám se po delší době s pozdravem pro Rudiho kočičí kamarády. Rudánek se má krásně, je z něj správný čindí parťák. Moc za něj děkujeme!
Jiřina

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář