Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozárka 10 a Jessie

20. 2. 2022

mensi2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2021
Umístění:
dočasná péče Popice

8.7.2021 - Přijali jsme mladou tříbarevnou kočičku i s jejími třemi koťaty. Někdo je přinesl na stanoviště veterináře v Moravské Nové Vsi. 8.9.2021 - Majitele se nepodařilo najít, koťata jsou už samostatná a mohou do nových domovů, jsou to kočičky Rozárka, Jessie a Bobina. Rozárka je kočička – myslitelka. Všechno prozkoumá, všechno vyzkouší. Je hodně samostatná, ale ráda se i pomazlí – ovšem až má ve věcech jasno. Hledá domov u podobně starého kotěte nebo může odejít s některým sourozencem. Je zvyklá chodit ven, pouze do domku. 20.2.2022 - Rozárka odjela společně s Jessie do Třebíče, do domku, ke kocourovi.

Další fotky zde.

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2021
Umístění:
dočasná péče Popice

8.7.2021 - Přijali jsme mladou tříbarevnou kočičku i s jejími třemi koťaty. Někdo je přinesl na stanoviště veterináře v Moravské Nové Vsi. 8.9.2021 - Majitele se nepodařilo najít, koťata jsou už samostatná a mohou do nových domovů, jsou to kočičky Rozárka, Jessie a Bobina. 25.1.2022 - Jessie netouží po skupině koček, může odejít s Rozárkou nebo ráda bude i jedináček, je zvyklá i na pejsky. Umí krásně chytat myšky. Je zvyklá chodit ven, pouze do domku. 20.2.2022 - Jessie odjela společně s Rozárkou do Třebíče, do domku, ke kocourovi.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

23.2.2022
Kocour dá se říct, že už si na ně zvykl, ale na noc spí zatím odděleně. Jessie a Rozárka se ještě bojí, pořád se někam schovavají, hlavně všechno zkoumají a všude lezou. Dva dny nejedly, ale v noci už něco snědly i granule trochu, večer měly trošku vařeného masa, co jsem dělala k obědu, zkoušeli jsme jestli si  neco vezmou. Zatím se ještě moc mazlit nechtějí, ale to chce čas. Už si i hrály s kuličkami v dřevěné kruhové dráze.

9.3.2022
Dobrý den,
kočičky jsou lepší. Už víc jí, někdy toho moc nesní, ... ale s jídlem už je to dobrý. Kocour už nespí odděleně, jsou všichni spolu na noc. Víc si hrají, musí se na ně pomalu, ještě pořád utíkají, v náručí ještě nechtějí být, ale na zemi se s něma dá hrát i hladit. Na skříni máme boudu, skoro hned se do ní naučili chodit, mají aspoň výhled. Rády lítají po schodech a všude chtějí lézt. Jessie občas kňourá. Pomalu si zvykají.

mensi.jpg22.6.2022
Dobrý den,
kočičky už si s kocourkem na sebe zvykli. Všechno je v pořádku, jenom hodně zlobí, lezou na okna mezi kytky a po křeslech. Jinak se pořád honí a všude lítají. No nenudíme se s něma. :-) Jsou ještě mladé a potřebují se vyřádit. Akorát se ještě nechtějí moc chovat. Asi na to nejsou zvyklé.

11.8.2023
Dobrý den,
tak kočky slavily svátek (8.8. Mezinárodní den koček) a Jessie a  Rozárka 2. narozeniny, tak něco dostaly a nafotila jsem je. Čas utíká rychle. Jinak se mají dobře, stále zlobí. :-) A Jessinka mě neustále likviduje kytky, je to rošťák. Ještě, že Rozárka je klidnější.
Zdraví J. a R.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář