Jdi na obsah Jdi na menu
 


Saly

28. 11. 2015

saly350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Saly je krásná černobílá kočička. Spolu se svými sourozenci zůstala na zahradě jednoho domku v Kosticích - babička zemřela a děda, který koťata kočce vždy utratil je nedovedl pochytat  tak zdárně přežila. Nahlásila nám to jeho sousedka. Kočku mámu jsme vykastrovali a koťata si vzala sousedka do dočasné péče, než jim najdeme domov. Zajišťujeme jim krmivo, koťata jsme očkovali a později budeme i kastrovat. Nevhodná jako jedináček. 28.11.2015 na V. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Saly umístěna do Brna, do bytu ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Zprávy z nového domova:

29.11.2015
Dobry den,
posilam par fotek Sallinky. V noci spala s dcerou v pokoji, tak se ji rozvalovala v posteli:-) Junior ji porad nahani, ale uz jsou mnohem klidnejsi a Sallinka nesyci. Za par dni budou kamosi:-) Jakmile ma prostor, tak se mazli a mazli. Uz jsme i kartacovali a to si mic uzivala. K jidlu papa granulky od vas. Vypada to, ze je spokojena :-)
Krasny den
Vlasta

6.12.2015
Dobry vecer,
saly250.jpgJe to tyden, co mame Sallinku doma a kocicaci si uz zvykaji. Sice si jeste spolu nehrajou, ale uz respektují prostor toho druheho. Sallinka zere Juniorovi z misky a nekdy i oba dva zerou z jedne spolecne. Druhy zachudek jsem naopak odebrala, Sallinka krasne chodi na Junioruv se silikonem. Kastraci planujeme brzo, musime ji spravne nacasovat :-)  Posilam nekolik fotek.

Další fotky zde.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sally

(Vlasta Přibylová, 8. 12. 2015 19:04)

Mněj se krásně v novém domově,hodně štestí a dlouhý život.

Sallynko,

(Renata Žaludová, 7. 12. 2015 20:38)

hodně štěstí v novém domově! Mám tříbarevnou kočičku stejného jména, teď jí přijel z Prahy po 4 letech vrácený bratr Odysseus. A taky má z Hodonína kamaráda Franka. Někdy jí říkám Selíško, nebo Liško Selíško, občas je to lady Sally. Kocoury má totiž pod prackou, nesmí si k ní nic dovolovat!

Krásná Saly,měj se pěkně

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 28. 11. 2015 18:42)

a užívej si dlouhý,krásný život v Brně, ve tvém novém,stálém domově!