Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šedá kočička dlouhosrstá z Dubňan - Onyx

21. 7. 2020

1.jpgKočka, nar. 4/2020
Umístění:
u majitele v Dubňanech

21.7.2020 - V Dubňanech řešíme případ u staršího nemocného pána, kterému se v domě po smrti matky namnožily kočky. Kočky vykastrujeme, ošetříme a vrátíme, ale jsou tady také čtyři nádherná šedá koťata, kterým jsme pomocí FB hledali domov. Zatím jsme je nechali u pána, jsou jednou očkovaná a ošetřená Strongholdem a budeme je případným zájemcům umísťovat přímo od něj. 21.7.2020 - Dnes odjela do nového domova dlouhosrstá kočička, do Mutěnic, do domku s voliérou, kde už mají tři kočičky. Kočička dostala jméno Onyx.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

mensi.jpg27.8.2020
Dobrý den,
posíláme pozdrav. Naše šedivka se jmenuje Onyx i když panička mě říká VIPíčko. :-) Ze začátku to byl boj, hodně se bála a měla si tady na co zvykat,  7 lidí v domě,  k tomu 3 kočky a 2 psi, ale zvládla to po 14 dnech na jedničku. Kocouři ji milují a psům je to jedno, mají tady kočičákov pořád. A asi nám přibude další kotě, někdo ho vyhodil, ale za 2 dny se mi ho nepodařilo odchytit už jsem i pokousaná, nicméně se nevzdám a lovím dál.
Zdravím vás a všechny kočičky, mějte se krásně.

 

20210214_205407.jpg14.2.2021
Zdraví vás naše kráska Onyx.
Miluje syna i ostatní děti, já jako panička, která ji chtěla, jsem její největší nepřítel, protože na zánět dásní jsem ji 2krat denně kapala do tlamičky a tím je panička ta největší potvora co ji tak ubližovala. Hlavní je, že u 3 dětí se může pomazlit, ale já nemám nárok. :-)
Mějte se krásně. Ř.

Fotky z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář