Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šedá kočička krátkosrstá z Dubňan - Bibi

28. 7. 2020

6.jpgKočka, nar. 4/2020
Umístění:
u majitele v Dubňanech

21.7.2020 - V Dubňanech řešíme případ u staršího nemocného pána, kterému se v domě po smrti matky namnožily kočky. Kočky vykastrujeme, ošetříme a vrátíme, ale jsou tady také čtyři nádherná šedá koťata, kterým jsme pomocí FB hledali domov. Zatím jsme je nechali u pána, jsou jednou očkovaná a ošetřená Strongholdem a budeme je případným zájemcům umísťovat přímo od něj. 28.7.2020 - Dnes odjela do nového domova krátkosrstá kočička, do Brna.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

24.8.2020
1.jpgDobrý den,
ráda bych vás informovala, o tom,  jak se vede šedé kočičce z Dubňan. Pojmenovali jsme ji Bibi.
Z počátku byla velice plachá a syčela na nás, ale už druhý den si začala hrát na škrabadle a s hračkami a pěkně papala a papá do teď :-). Třetí den se zcela skamarádila s naším ročním kocourkem Dobbym, otírala se o něj a začala příst. Teď jsou z nich nerozluční kamarádi, kam se hne Dobby tam jde i Bibi :-) .
Je sice stále trošku plašší než bychom si přáli, ale věříme, že jednou z ní bude mazlík. Už začíná chodit spát k nám do postele, takže je to na dobré cestě. Jinak se u nás zabydlela skvěle a pořád řádí s Dobbym, prohání ho po celém bytě a že není malý :-). Je to naše pusinka!
Zdravíme i ostatní brášky a sestřičky a všechny kočičky z depozitu.
S pozdravem
Tamara s rodinou i s tou kočičí

18.2.2021
Bibi je trošku plašší. Dokud si nelehne tak se nechce mazlit. Je pořád taková vyplašená. Když náhodou příjde někdo na návštěvu, tak zaleze a nechce se vůbec ukázat. Ale třeba se to ještě podá. :-) Ale s Dobískem se mazlí ráda.
bibi3.jpg

Fotky z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář