Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sigi 03 a Porthos

21. 1. 2022

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2019-2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

24.7.2021 - Rezavý kocour, kastrovaný, s obojkem na krku, ležel těžce zraněný u svodidel na mostě z Břeclavi směr Hodonín. Zadní nožka se musela amputovat, další dvě jsou zlomené a jsme objednaní na kliniku do Uherského Hradiště. 30.7.2021 - Dnes jsme Sigiho převezli z veterinární kliniky v Uherském Hradišti zpátky k nám. Je po dvou operacích zlomených kostí. Daří se mu dobře a odpočívá. HLEDÁME MAJITELE! 
30.8.2021 - Dnes byl Sigi na kontrole na klinice v Uherském Hradišti. Kosti ještě nejsou srostlé a šrouby musí zůstat na místě a tak Sigiho čeká ještě celý měsíc v kleci, potom za další měsíc na kontrolu a když už bude všechno v pořádku, čeká ho další operace, při které se šrouby vytáhnou.
1.11.2021 - Sigi byl dnes znovu na veterinární klinice v Uherském Hradišti, v narkóze byl vytažen hřeb ze zlomené nožky. Tak snad už to nejhorší má za sebou ...

21.11.2021 - Sigi může do nového domova! Je to kocurek naprosto úžasné povahy, rád se chová, mazlí a vůbec je jako pejsek a je i přátelský ke kočkám. Hledá domov u kočičích kamarádů, zahrada by měla mít bezpečný plot. 21.1.2022 - Sigi dnes odjel do nového domova společně s Porthosem, do Rohatce, do domku se zabezpečenou zahradou.

Další fotky zde.

Sigi byl adoptován na dálku - krmivo a další náklady hradila Věra Kubů. Děkujeme!

Sigi byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradila Regina + kocourek Monty a kočička Meggie. Děkujeme!

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2021
Umístění:
depozitum Hodonín II.

10.8.2021 - Dnes jsme přijali dvě vyděšená koťata, která nám přivezl oznamovatel s tím, že je odchytil v Dubňanech u garáží (křižovatka Palackého, Husova, směr sběrný dvůr). Tři koťata tam někdo od garáží vyháněl a nějací výrostci se snažili trefit do ně palicemi. Oznamovatel výrostky odehnal a podařilo se mu dvě vyděšená koťata odchytit, třetí tam bohužel někde zůstalo, ale podařilo se ho později odchytit a už jsou u nás všichni tři. Jsou to kocourci - černý Athos, černobílý s knírkem Porthos a druhý černobílý Aramis. Během tří týdnů je to už třetí příjem koťat z Dubňan, vždy celého vrhu! 10.1.2022 - Porthos je krásný kocourek, milý a mazlivý, dobře vychází i s kočkami a v novém domově by měl mít kamaráda. 21.1.2022 - Porthos dnes odjel do nového domova společně se Sigim, do Rohatce, do domku se zabezpečenou zahradou.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

12.2.2022
Oba kocouři si na nový domov rychle zvykli.  
Sigi je moc hodný pořád a Portos - u nás mu říkáme Flek, ... to je divočina. Pořád musím dávat pozor, abych ho nezavřela do myčky, pračky, šuplíku, do skříně, běhá jak blázen po celém domě, je fakt snad na baterky. Strašně málo spí, je prostě nezničitelný ...

img-20220424-wa0008.jpg4.5.2022
Posíláme pár fotek, ať vidíte, jak se jim vede. Pozdravujte všechny kočičky a kočičáky. :-)

24.12.2023
Po dlouhé době se ozývám, abych podala hlášení ... u nás všechno v pořádku, Sigi a Flek / Portos / se mají jako v bavlnce..., Flek je velký kocour, hlavně přes zimu vypadá jako medvěd, ale je hrozně zvědavý, všude vleze. Sigi je pořád miláček a hrozně přítulný, ale bitky s Flekem vyvolá vždycky on ..., ale mají se rádi, často spolu leží v jednom pelíšku. Posílám Vám pár fotek, ať vidíte jak teď vypadají. Mějte se hezky, pozdravujte všechny kočičky a kočičáky a ať se Vám daří.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář