Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sigma

11. 2. 2023

20220925_170219.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

17.2.2021 - V objektu Armaturky (Sigmy) v Hodoníně se objevila tato kočička, bezradná, vylekaná s obojkem na krku. Je mladá, cca 9 měsíců. Je docela možné, že se sem dostala v motoru auta. Snažíme se dohledat majitele pomocí FB. 27.9.2022 - Sigma je u nás už rok a půl. Je to něžná, mazlivá kočička mírnější povahy. Ale i ona si ráda pohraje s kamarády, pak se přijde stulit na klín. Hledá domov u kočičího kamaráda, ale v domku s možností chodit ven, může být i sama. 11.2.2023 - Dnes našla Sigma nový domov, odjela do Brna, do bytu, kde ji čekají dva kočičí kamarádi.

Další fotky zde.

Sigma byla adoptována na dálku - na krmivo přispívala Pavla z Brna a kočičky Siraelka a Lilinka. Děkujeme!

Sigma byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívali Judáš, Verdel a Štěpánka. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

12.2.2023   
Dobrý podvečer z Brna, vše v pořádku, v noci byl klid, jen Tim byl na stráži a Sigma se dostala až do koupelny, kde jsem ji ráno našla za pračkou. Zpátky do ložnice, kde spala pode mnou, brzdil jen výskyt Tima a bojí se vrzajících parket jako všichni ze začátku. Dopoledne proběhlo mazlení a byla čůrat. Jídlo ještě nee, má ji u nosu pod postelí. Je to mazel jako Brno. Už šla i na výzvědy do předsíně. Tim ji chodí kontrolovat a stará kočička Ňaňa je v pohode.

13.2.2023 
Mám další hlášení ...
Sigma dnes v noci prošla byt, večer mi vylezla za mého povzbuzování do postele, norovala pod peřinou, stála na duchně jako Napoleon, 2x mě byla v noci zavrnět do ucha, že mě jako monitoruje. :-) Na druhou noc je to super. Zatím jsem si všimla jen toho, že vysyčela starou Ňaňu, která se na ni připajdala podívat a vrčí i na Tima, když by se chtěl přiblížit. Zatím jsem je hladila obouruč, každého z jedné strany, a nevadilo. Netuším, proč se tak moc bojí kotíků, že ráno i nedočůrala na písku, sotva zaslechla, že je Tim za dveřmi. Je jinak klasická zvědavinka, sice na Tima spouští hrůzu, ale jakmile Tim odejde, už valí za ním, kamže to jako jde? Je to sranda. Každopádně je to mazel úžasný. Když se bojí, jde mi u nohou nebo se přijde ke mně schovat, což pravidlo vůbec nebývá. Věří člověku.

img_20230219_221658.jpg22.2.2023  
Dobrý večer,
kočička už je v pohodě, mazel, s ostatními kočkami vychází dobře, právě se olizuje ve vedlejším křesle a chystá se na spánek. Už jí mleté vepřové a dneska objevila krůtí šunku pro děti, kterou nadšeně dojedla i po Timovi. Zatím zvažujeme jméno, je jich ve hře několik. Kapsičky zahrabává packou, evidentně tím dává najevo, co si o nich myslí. Každé ráno skáče na linku a čeká na cucy z DM, ty vyžaduje. Jsem ráda, že se daří rozšiřovat repertoár jídel. Je to famózní skokanka, je schopná z místa vyskočit vysoko do výšky. Občas hledá na stropě to, co měla u Vás v podkroví, budu to muset nějak promyslet.

28.2.2023
Zdravíme z Brna!
Moc děkuji za superkočičku, jsme moc rádi, že ji máme. Je to famózní skokanka, začala mít ráda mleté syrové maso, krůtí šunku a cucy z DM drogerie mizí každou snídani.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář