Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šimon (02)

23. 5. 2013

simon.jpgKocour, nar. 11/2012

Šimon je asi půl roční kocourek, kterého našel pán na silnici zraněného po srážce autem. Vedle něj ležel ještě jeden mrtvý kocourek. Stalo se to na Slovensku, ve Skalici, v pátek, 17.5.2013, kolem půl desáté večer a žádný veterinář tam jaksi nebyl k mání, tak se kocour dostal až do Hodonína k naší paní doktorce Vičarové. Ta ho prohlídla, dostal antibiotika, inj. od bolesti. Bylo podezření, že má poškozenou míchu. Nemohl na zadní nohy a samovolně mu odcházela stolice a moč. Naštěstí se během soboty a neděle jeho stav hodně zlepšil a pravděpodobně má „jen“ zlomenou pánev. Zítra se bude dělat rentgen. Šimon pěkně jí a stále odpočívá.
20.5.2013 U Šimona se po rentgenu potvrdila zlomená pánev. Tento stav se neoperuje, kosti srostou. Ostatní kosti má v pořádku. Dostal naordinované 6-8 týdnů klidu.
23.5.2013 byl Šimon umístěn do Skalice na Slovensko.

Fotky Šimona z jeho pobytu u nás a z nového domova zde.

Děkujeme paní Janě Bartuškové a Daniele Vitouškové, které nám přispěly na léčbu Šimonka. Děkujeme!

Z nového domova máme tyto zprávy:


25.5.2013
Dobry den
posielam info o Šimonkovi... takže asi tak je uplne zlaty, stale odpociva a ked sa zobudi tak sa umyva alebo prevaluje a natahuje... dnes rano mal naladu chodit tak sme ho trosku nechali ale potom sme ho zacali krotit a ulozili sme ho dufam ze to nevadi... cura a kaka do pisku, papa granulky aj kocici pasteku... dnes sme mu nasli klesta na krku tak sme ho zneskodnili... s psikem vychadza super, maju spolecny pelisek, ale horsi je to doma s kocku... mame britsku modru a ona je pani domu tak naneho vrcala a sycala tak dufame, ze ju to prejde. Pridavam aj fotky :)





 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jéééé Šimonek.....

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 11. 7. 2014 20:49)

vzpomínám na něho,ten vyrostl a je nááááááááááádherný,také Sisinka a jejich kamarád pejsan,všem to moc sluší.Je očividně šťastný a to je dobře.Opatrujte ho a Ty Šimonku na sebe dávej pozor a zase se ozvi,jsi fešák!

Krasavec

(H. & spol., 11. 7. 2014 15:15)

Je z něj krásný kocour a kamoška je taky hezká.

Nádherný Šimonek!

(Daniela, 14. 2. 2014 20:11)

Opravdu nádherný kocourek a tůze spokojený je u vás ,kocourek Šimonek a jeho zvířecí kamarádi.Blahopřeji vám k nim a posílám Šimonkovi a ostatním zvířátkům pohlazení a pěkný pozdrav od svých šesti kočičích miláčků.
Daniela

ŠIMONEK

(Daniela, 30. 7. 2013 15:14)

Šimonek krásně vyrostl a "zchlapštěl"!!!!!Jen tak dál zlatičko a měj se v životě moc pěkně,hlavně buď zdráv a šťastný a taky ostražitý!Jsi určitě u hodných lidí,kteří tě mají rádi.Zaslouží poděkování a tvoje spokojené vrnění-to je ten nejbáječnější zvuk na světě,alespoň pro mne určitě.
Zdravím všechny do Skalice.
Daniela ,kocourek Matýsek,kočeny Mili,Wiluška,Sněhurka,Eliška,Flórka,Amálka a hafina -labradorka Lussy