Jdi na obsah Jdi na menu
 


Simonka 02 a Hvězdička 02

11. 8. 2021

mensi.jpgKočka, nar. 6/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

12.8.2020 - Turistka  z Čech dnes našla v Čejkovicích u fotbalového hřiště 2 měsíční kotě. Je to kočička, vyhladovělá, ouška plná svrabu. Po své nálezkyni dostala jméno Simonka. 22.8.2020 - Simonka dnes odjela do nového domova, do Prahy, do domku, kde mají dva pejsky. Vrátili se pro ni do Hodonína její nálezci, kteří na ni nedokázali přestat myslet.

Další fotky zde.

Simonka byla adoptována na dálku - podpořili ji její nálezci Síma a Tom. Děkujeme!

mensi.jpgKočka, nar. 3/2021
Umístění:
depozitum Hodonín II.

7.8.2021 - Přijali jsme kočičku, kterou našli turisté z Prahy na parkovišti v Čejkovicích. Kočička má asi 4,5 měsíce, je velmi vyhladovělá. 11.8.2021 - Hvězdička dnes odjela do nového domova, do Prahy za Simonkou Čejkou. Historie se zopakovala, její nálezci se pro kočičku vrátili a dali jí domov.

Další fotky zde.

 

 

 


Zprávy z nového domova:

si3.jpg13.9.2020
Simonka odjela do nového domova před třemi týdny. Vrátili se pro ni do Hodonína její nálezci, kteří na ni nedokázali přestat myslet.
Simonka měla v tom svém neštěstí vlastně velké štěstí. Štěstí na úžasné lidi, kteří jí dali domov snů ... Má domov, plné bříško, dva úžasné psí kamarády a spoustu lásky. No však se podívejte na fotky do alba.

30.9.2020
Dobry den,
posilame pozdravy a jednu moc stastnou kocici holcicku. :-) U nas je vsechno ok, vse super. Cejka je fantasticka. Uz je i pres den volne a s holkama (pejsky) zvlada vse skvele. Strom jeste neni dodelany (odpocivkove kose) a tak ma zradlo v pracovne na stole, tam kde ma svuj pokojik. Holky na stul nedosahnou ac tam moc radi spizlujou. Cejka uz tam davno vyskace po zidlich. Zbytek skvelej, na zachod chodi porad krasne, zaciname pomalu prechazet i na granule, ktere basti taky celkem dobre. Trochu je teda macime + davame porad na pul s konzervou. Pres noc porad chrni v klicce a vse funguje naprosto dobre. Rano ji vypustim (vstava pravidelne v 6h) a je spokojena. No a dokonce jsme
ostrihali drapky :-) a vsechny to byl zazitek! :-) Jinak si hrozne vyhraje sama, kdejakou blbinu najde, tuhle vicko, nebo tkanicky od bot a bavi ji to hodiny. Taky ji dost zajima vana a sprchovy kout. Asistuje nam pri koupani a sprchac jde pak ocihnout a to i za cenu, ze je mokra ... Co se tyce ruky ala kocici kamarad makame na tom, porad po mne jde - tedy po te ruce. Chce si hrat a dovadet. Snazime se to vzdy ukoncit, vse dle instrukci.
Moc Vas zdravime, zase se ozveme a dekujeme.
Cejka, Lola a Julie

2.1.2021
Vánoce u Simonky Čejky ve fotografiích
zde.

c2.jpg1.4.2021
Dobrý večer,
posíláme pozdravy a posíláme naši kočičí krasavici! Je po kastraci a čekáme na přeočkování a pak už bude moci ven, doma už ji to moc nebaví. :-) Jinak je to děsný kočičí péro, asi jako všichni její kočičí vrstevníci. Pořád miluje gumičky a dokonce je i aportuje, vydrží si s nimi hrát celé hodiny. Je děsně rozmazlená a občas šikanuje blonďatou (fenka), ale jinak je to s ní většinou prima. :-)
Mějte se krásně.


 

si.jpg4.9.2021
Simonka Čejka oslavila rok v novém domově! A dostala parádní dort!

cejka-a-cika.jpg

 

 

 

 

 

 

23.2.2022
Čejka a Čika se mají báječně a jsou to krásky!

22.6.2022
Čejka a Čika mají voliéru! Více zde.

17.8.2022
Rok se s rokem sešel a holky měly zase krásnou oslavu!

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář