Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sindy

10. 2. 2022

5.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

6.5.2021 - Oznamovatelka k nám přivezla vyhladovělou, pohublou kočičku, kterou našla v Mikulčicích. Dostala jméno Sindy a je umístěna do karantény. 22.5.2020 - Sindy je krásná okatá mourečka. K člověku je velmi mazlivá a milá, ráda si ustele i na vašem klíně. Ukazuje se, že mírná Sindy o větší skupinu koček moc nestojí, hledáme jí domov jako jedináčkovi, případně u jedné kočičí kamarádky. Pokud by mohla chodit i na zahradu, může být i sama. 10.2.2022 - Sindy odjela do nového domova, do Moravan, do bytu s terasou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Sindy byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Veronika Maňáková. Děkujeme!

Sindy byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradil Ing. Radek Švec, kocouři Suteh a Orin a micina Stelinka. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

10.2.2022
Jsme doma. Je úplně senzační, vůbec se nebojí, mazlí se, všechno si prohlíží a zkoumá. Máme opravdu velký apartmán, mezonet a velkou terasu, tak má co zkoumat. Ven jí zatím nepustím, až se zabydlí.

sindy.jpg14.2.2022
Je to mazlínek, jak jsem si vždycky přála. V noci je moc hodná, spí s námi a ani o ní nevíme, už začala i hezky jíst, myslím, že byl trochu stres ze změny. Střídavě na nás poléhavá a hladit, hladit, hladit ...

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář