Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skyler a Fanynka

21. 7. 2020

img_5219.jpgKočka, nar. 7/2019
Umístění:
depozitum Mikulčice

12.9.2019 - Koťátko bylo nalezeno opuštěné, zasvrabené a plné blech na sídlišti ve Strážnici. Je to kočička a dostala jméno Skyler. 8.10.2019 - Skyler je roztomilá, mazlivá kočika, která potřebuje kočičího kamaráda. 12.10.2019 - Skyler dnes odjela do dového domova, do Hodonína, do bytu, kde ji čeká kočička.

Další fotky zde.

 

4.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2019
Umístění:
depozitum Hodonín II.

28.5.2020 - Dnes nám pozdě večer přivezli tuto kočičku. Oznamovatel ji našel hladovou, plnou klíšťat v rekreační oblasti Lučina, schovávala se pod auty. Je umístěna do karantény. 18.7.2020 - Fanynka je velmi umazlená kočička mírné povahy, která miluje společnost lidí. Ve velkém kolektivu koček je submisivní, ale kamaráda na hraní přivítá, pokud by měla dostatek pozornosti může být i sama. 21.7.2020 - Fanynka odjela do nového domova, za Skyler.
25.8.2020 - Před pár dny jsme zveřejnili příspěvek, zprávu z nového domova, jak se má Fanynka dobře. Dnes už je všechno jinak. Fanynka byla tento týden vrácena k nám, protože má pozitivní test na koronavirus. Měla průjem a ve stolici byla potvrzena přítomnost tohoto viru. Jisté však je, že pozitivní test na koronavirus má 90 % koček z útulků a 50 % další kočičí populace. Rozhodně by to neměl být důvod k vracení kočky. Fanynka je ve velkém stresu a nežere. Majitelé si to nenechali vysvětlit a Fanynce tím velmi ublížili.

Další fotky zde.

Fanynka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Pavla z Brna a kočičky Siraelka a Lilinka. Děkujeme!

Fanynka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí hradili Ivana, Luděk a kocourci Celestýn a Kryštof. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

sk4.jpg25.10.2019
Skyler je u nás druhým týdnem a už se kamarádí s naší druhou kočičkou, společne spinkají a prohánějí se po bytě, dokonce spolu koukají i z okna. Pokud na sebe nejsou naštvané, protože si Skyler chce hrát, když Sirinka spí, tak jsou nerozlučná dvojka.
 

Další zprávy po příjezdu Fanynky:

14.8.2020
Zdravíme, Fanynka teď už známá jako Sushi je u nás třetím týdnem.
Zatím je to u nás ještě občas jak na bojišti, hlavně ve čtyři ráno kdy trochu zlobím a budím ostatní kočičky aby
si se mnou hrály, přeci nebudu sama vzhůru celou noc. Se Skyler si dobře rozumíme a hráváme si na hoňku, hodně rychle se obě unavíme a jdeme si dát šlofíka na balkon, kde je moc dobře. Siri, nejstarší kočka, nás zaučuje jak trhat noviny a dělat neplechu.
Posíláme pár fotek jak se Sushi u nás daří ...

25.8.2020 - Před pár dny jsme zveřejnili příspěvek, zprávu z nového domova, jak se má Fanynka dobře. Dnes už je všechno jinak. Fanynka byla tento týden vrácena k nám, protože má pozitivní test na koronavirus. Měla průjem a ve stolici byla potvrzena přítomnost tohoto viru. Jisté však je, že pozitivní test na koronavirus má 90 % koček z útulků a 50 % další kočičí populace. Rozhodně by to neměl být důvod k vracení kočky. Fanynka je ve velkém stresu a nežere.

sky1.jpg4.12.2020
V úterý nás tahle malá bojovnice opustila a přešla do kočičího nebíčka kde ji už nic nebolí. Skylerka u nás každý den dováděla, a chodila čekat ke dveřím, když jsme došli domů a vítána nás čelíčkem a malinkým mňouknutím většinou z kuchyňské linky, protože to z ni ke dveřím neměla daleko. Skylerku trápily časté střevní problémy a špatné dásinky, které se za poslední týdny po léčení zlepšily a my se radovali jak jí bude už jenom lépe a lépe. Ale nebylo tomu tak ... od srpna se nám její problémy častěji opakovali. Během posledních dvou týdnu jsme naši bojovníci nechali několikrát dělat krevní vyšetření, protože nebyla vůbec svá. Nebyla to proste naše upovídaná Skyler... poslední výsledek nám ukázal selhávání jater, které přišlo bez varování. Ani tohle nás nezastavilo, nastavili jsme léčbu, která měla šanci Skylerce dat další šanci, přeci jen přežila kočičí kalcivirózu, zbavila se zánětu v dásních, avšak rychlost selhání byla veliká v důsledku vyšší nemoci a to nejspíše FIP... a tak Skylerka dostala poslední injekci, která jí pomohla se zbavit té bolesti.

Další fotky zde.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Františka

(Václav a Reny, 7. 11. 2020 19:31)

Z Františky se pomalu stává kulička, zežere co jí dáme. Je zvědavá a umazlená, určitě ne stresovaná. Myslíme si, že je spokojená, tak jak my. Děkujeme "kočkám" z Kočky SOS za snahu dát tuto kočičku po zdravotní stránce do pořádku a zabezpečit jí budoucnost.