Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slečinka 02

17. 4. 2018

img_5878.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

19.10.2017
Slečinka - dnešní příjem, už několik dní se v parčíku na Sacharovově ul. pohybovala bílá kočička a mourovatý koourek. Kočička se ale bála se a nedala se pohladit ani při krmení. Dnes si to rozmyslela a začala se mazlit, tak jsme je oba vzali k nám.
22.2.2018 - Slečinka je zdravá, přítulná kočička a těší se do nového domova.  17.4.2018 - Slečinka odjela do nového domova, do Dobrovic, do bytu, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Slečinka byla adoptována na dálku, její adoptivní rodinou byli Jolana, Jarda a kočičí tlapičky z Chudčic. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

25.4.2018
Slečinka - Kačenka si postupně zvyká, pěkně papa jen je stále plachá, vylezla už dřív než v noci, ale je stále opatrná, k ničemu ji nenutíme a necháváme ji v klidu zvykat. Kačenka už I přes den když tady jsme předběhne z místa na jiné místo necháváme ji být jen na ni mluvíme a náš kocour je takovej trouba že ji ani nevnímá. V noci když Kačenka chodí po bytě, tak zrzek chrni a vůbec neví, že má jinou kočičku v byte, taky zkouším to, že přimo u gauče na zemi se s kocourem mazlím, aby nás Kačenka viděla a věděla že ji neublížíme, zrzek u mazlení krásně přede tak si myslím, že i to ji bude uklidnovat.
S pozdravem J.

28.4.2018
Dobrý den,
tak Kačenka vylezla už i ve dne, pohladit se tedy ještě nenechá, ani ji k tomu zatím nenutíme, chodí si sednout na parapet a kouká ven, ale nesmí se náš pes hnout, to se pak běží schovat, ale když Barny v klidu leží na gauči nebo na zemi, tak se klidně pohybuje po bytě, sice je ostrzita a bojácná a my věříme, že se to časem zlomí, když ji jdu dát jídlo, tak už po mě nepraská a neseka.

29.4.2018
Dobrý den,
tak se musím pochlubit velkým úspěchem - včera večer jsme přišli domu, Kačenka seděla na okně, tak jsme k ní šla mluvila na ni a nakonec jsem ji začala hladit, sice napřed vrcela, ale nakonec se nastavovat, kde všude chce podrbat, sem tam mě jemně okusovala ruku nebo mi ji olizovala, dnes ráno se také nechala pohladit, pak už ji to asi nebavilo, tak po mě placla packou ale bez drápku. Jsem nadsená.

slecinka.jpg3.5.2018
Kačenka se už I před psem se produciruje, sice na něj vrčí a drží si vzdálenost, ale v pohodě, je zvědavá, už se pohybuje skoro po celém bytě, pohladit se moc ještě nenechá, ale ono to přijde, je to šikulka. Dnes jsem zehlila a ona mi ležela pod žehlící prknem a tahala mi za šňůru od žehličky ...
Ocasek ted nosi porad nahoru a staci zavolat Kaci papani a hned pristane na okne a mam pocit, ze kdyz je na okne tak ji muze hladit kazdy na zemi je bojacna, kdyz jdu kourit tak uz jde se mnou i na balkon a kouka ven.
A už ji páníček může pochovat. No my jsme moc nadšený a děkujeme vám za novou Kačenku, manzel byl moc nešťastný, že o tu první přišel, teď je štěstím bez sebe.

11.6.2018
Dobry vecer,
tak Kacenka nam onemocnela, do rana dostala strasnou rymu, ma zanet dutin, byli jsme na veterine a dostala antibiotika tak snad bude v poradku.

13.6.2018
Tak Kacenka nas prisla vcera vece kdyz jsme prisli z prace privitat a mazlit se, je ji uz mnozem lip, jen ta ryma nas porad trapi ale uz neni tak velka a diky tomu nechce jist, nekde jsem cetla, ze kdyz kocka jidlo neciti tak ho nesni no jeste dneska zkusime kure treba ji ukecame, jinak budem pokracovat strikackou a vyvarem, ale potvurka se nam nastehovala do postele a asi natrvalo.

18.6.2018
Tak dnes jsme s Kackou byli znova na veterine, mysleli jsme si, ze se ji mezi vrchnima prednima zoubkama zachytila trava a ono prd, Kačenka nekde do nosanku vdechla steblo travy a to ji pak prez pusinku lezlo ven takze to byla cela pricina jeji rymy museli ji prispat a povytahovat ji to, mela tam nekolik kousku stebla na 100% nam nemohou rict, zda vyndali vse, to uvidime jestli bude vse v poradku ma dalsi antibiotika, pokud by to v poradku nebylo, museli by nas odeslat na kliniku a tam by ji nosanek museli otevrit tak snad k tomu nedojde. Hnisat to prave zacalo, ale delalo ji to strasnou neplechu, po antibiotikach se ji ulevilo, ale muselo ji to strasne bolet, pani doktorka rikala, ze nic takoveho jeste nevidela. Jen doufam ze se jim to povedlo vse vytahnout a ze uz ji nic nebude bolet.

slecinka1.jpg20.6.2018
Dobry den,
tak Kacence uz je dobre, vymejsli lumparny a řádí, dneska rano mi jak strela prolitla ven, tak jsem ji jeste pred odchodam do prace nahanela domu, vypada to, ze pani doktorka byla moc sikovna a podarilo se ji z cumacku vse odstranit
.
A takto se u nás spinká!

 

 

 

15.8.2018
Dobry den,
dlouho jsem vas neinformovala o Kacence, je to mala čila ulicnice, ven uz chodi sama a moc ráda, minule nam prinesla domu mys, prisla se pochlubit jaky je lovec. Skvele se snasi s nasim kocourkem i se psem vychazi i s kockami od sousedu a je to neskutecny mazel. Na mazleni chodi i k sousedum do prizemi, proste po celem baraku, deti se tada strani, ty jsou na ni moc zive.

1.4.2019
Tak v dubnu to bude rok, co nám dcera od vás přivezla Kačenku - je to moc šikovná kočička, takový andílek s ďáblíkem v těle. Moc ráda se mazlí a to s každým. Když jsem v práci tak, chodí k sousedům a tam na nás čeká. Jinak je to pěkný lovec stále nám domů něco nosí dokonce přinesla i netopýra. Má tady několik kamarádů na zlobeni. Našeho kocoura Zrzka, kocoura od sousedů Matěje a když si s ní kluci nechtějí hrát tak zlobí našeho bišonka. Moc děkuji za Kačenku a přeje vám ve vaší práci hodně úspěchů jste úžasní. Simona

23.8.2019
Dobrý den, tak zase posílám pár fotek Kačenky, je to velká a šikovná holka a hlavně velký lovec - každý ráno na nás u dveří čeká dáreček. Je to pěkná závislačka, musí při všem asistovat a když jsme byli na dovolené, tak chodila po dvoře a volala nás a jak jsme přijeli tak nás vítala tak, že jsem ji měla pomalu až na hlavě. :-) Simona

img_20210309_123751.jpg1.4.2021
Ahoj zdravím do Hodonína!
Tak už to budou 3 roky co mám své doma. A mám se fajn, chodím si na vycházky ven, občas přinesu paničce myšku nebo jinou obludku. Mám tu 2 kocouří kamarády, ale jak říká panička, jsem hysterická ženská tak na ně pořád držkuju. Pak tady mám 2 psí spolubydlící na ty teda držkuju míň, ale nesmí se cpát paničce na klín, ten je prostě můj. Jinak jsem prý strašný mazel, ráda se nechám drbat, to mám fakt ráda. To se pak nastavuji, aby mě podrbali všude. A to dokonce i malý dvounožci co sem chodí.
Tak vás všechny zdravím a přeji všem krásný domov a moc lásky vaše Kačenka (u vás Slečinka).

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář