Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sněženka 02

20. 11. 2020

snezenka.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2019
Umístění:
dočasná péče Hodonín

8.6.2020 - Dnes brzy ráno nám nahlásil oznamovatel, že v domku v Archlebově, kde mu končí pronájem a bude se stěhovat, na zahradě v boudě kočka porodila dvě koťata. Kočku jsme přijali a podařilo se nám ji umístit do dočasné péče v Hodoníně. 10.6.2020 - Bohužel, dnes bylo jedno z koťátek nalezeno mrtvé. 16.11.2020 - Sněženka odchovala kocourka Tofu, ten už našel domov a tak i ona může do nového domova! Je to nádherná bílá kočička, která velmi miluje lidi, je hodně mazlivá, ráda se chová. S kočkami vychází dobře, je mladá a měla by mít kočičí společnost. 20.11.2020 - Sněženka dnes odjela do nového domova, do Prušánek, do domku, kde ji čeká kočička.

Další fotky zde.

Sněženka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Kohútovi a kočička Ophélie. Děkujeme!

Sněženka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradil Ing. Radek Švec, kocouři Suteh a Orin a micina Stelinka. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

dsc_5575.jpg29.11.2020
Sněženka zdraví po týdnu z nového domova.
I když první tři dny jí trvalo než si zvykla, dneska už je právoplatnou členkou naší bandy. Je to velký mazel a hlazení ji nikdy neomrzí. Ráda si pospí a je jí jedno jestli na židli nebo u nás v posteli :-) S naší kočičkou už jsou celkem taky kamarádky, i když láska na první pohled to nebyla. Děkujeme za nového člena naší rodiny a zdravíme.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář