Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sobinka

11. 10. 2013

ssobinka.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 2007

Sobinka se k nám dostala ze psího útulku, kam ji přinesli manželé, kteří se hádali, co s kočkou udělají. Je to britská kočička a má prý i rodokmen. Nikdo se o ni nechtěl starat, vymlouvali se na alergii a na dovolenou. Kočka už rok žila venku, je hubená má špatnou srst a navíc byla březí. Ten den co ji tam přinesli bylo 40ti stupňové vedro, kočka stresem potratila a musela být kastrována. Sobinka je milá, mazlivá, klidná kočka. 11.10.2013 byla Sobinka umístěna jako jedináček do domku se zahrádkou v Hodoníně.

Další fotky Sobinky zde. Fotky z jejího dočasného domova zde



Zprávy z dočasného domova:
4.9.2013

Zdá se spokojená, hned jak ji začneme hradit, vrní. :-) Taky je moc zvědavá, je odvážnější, než byl Oliver a rychleji nám začala důvěřovat než on. Lidé, co si ji vezmou, nebudou mít žádného lenocha, ale temperamentní mazlivou kočičku. Je zlatá, hravá a není s ní nuda. 

Zprávy z nového domova:



 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Sobinka-Sabinka

(Jarmila, 11. 10. 2013 21:28)

Za tu dobu, co u nás byla Sabinka v dočasné péči, jsme si na ni zvykli a teď je nám smutno při pohledu na ni...ale z celého srdce ji přeji nový domov, kde bude jedináček :-), opravdu bere druhé kočky jako nepřátele...
Měj se krásně Sabinko a užij si nový lepší život !

Sobinka-Sabinka

(Jarmila, 17. 9. 2013 13:46)

Všechny vás do Hodonína zdravíme ! Sabinka si krásně zvyká, nechápu, jak mohla být na dvoře, musela tam být velice nešťastná, má zvenku úplnou hrůzu ! Sice vyhlíží ven, když jsou otevřené dveře i pár schodků sejde,je totiž velice zvědavá, ale pak honem utíká domů. Bojí se venku úplně všeho, rámusu, psího štěkání, bouchnutí...
A hlavně je vděčná za každé pohlazení! Nemá ráda chování, nebojácně se jde i k cizímu pohladit a honem pryč. Trochu ji teče z oka, tak ji do něj kapu oční kapky a to je hrůza! Kromě hlazení a škrabkání nemá ráda jakékoliv pevné držení a protože jsem s ní většinou sama, je to boj jí kápnout do očička :-).
Sabinka potřebuje svého člověka jen sama pro sebe, nechce druhé kočky a já jsem z toho nešťastná...máme ještě další tři a Mini, která je taky nejradši sama, chodila doteď domů do bezpečí najíst se a vyspat.Teď se ale velice bojí, musím ji proti její vůli donést domů, aby se trochu nakrmila. Je mi jí líto, venku se jen proběhne a pak se bojí vrátit, Sabinka ji nenechá ani vyspat, hned ji honí...
Snad se Sabinky někdo ujme, je krásná a hodná a mně je líto, že si ji nemůžeme nechat...potřebuje už konečně trvalý domov, kde bude svou paní.
Oliver je ohromný umazlený pohodář, ten domů nechce, je venku moc spokojený a navíc je tam Ája, se kterou se věčně škorpí...ale dojde zima a to jim bude teploučko vhod :-)
A já zatím každý den doufám, že Sabinka vezme Mini na milost a přestane ji zlobit, konekonců, dá se to pochopit...doteď si moc v bavlnce nežila a tak se cítí pořád ohrožená...

Sabinka

(Daniela, 3. 9. 2013 16:35)

Je to moc pěkná kočička a je jí u vás určitě jako v RÁJI.Jste skvělí,že jste si ji vzali a ona vám to svojí láskou určitě splatí.
Pohlazení všem chlupáčkům,přání všeho krásného a pěkný pozdrav k vám domů posílá Daniela se svou kočičí partou.
p.s.také bych byla šťastná,kdyby útulky zely prázdnotou a koček byl nedostatek,proto si nesmírně vážím žen v sos v Hodoníně a jiných útulcích,je dobře,že takoví lidi jsou,jen by jich mělo být více!!!!!!

Sobinka-Sabinka

(Jarmila, 2. 9. 2013 0:11)

Tak jsme si vzali Sobinku do dočasné péče a protože se nám to nezvyklé jméno pletlo, říkáme jí Sabinka, ale nejvíc slyší na slovo " na". Řekla bych,že moc dobře krmená nebyla a jak vidí chystat jídlo, je celá netrpělivá...
Žádný rozdíl mezi ní a ostatníma neděláme, prostě je tady a mazlí se, odpočívá a dokonce si i hrát začíná jako ostatní. Jen by opravdu byla ráda opečovávaný jedináček, bere druhé kočky jako konkurenci.
Nejraději spí v křesle a je moc ráda, když si k ní sednu, hladím ji, povídám si s ní a škrabkám...to jen spokojeně přede.
Chodila kolem dveří a babička si myslela, že chce jít ven, tak ji pustila, ale Sabinka seděla celá vyplašená zvenku u dveří a jak jsem otevřela, utíkala domů. Asi nemá dobré vzpomínky na pobyt venku, stačí jí sedět na okně a dívat se ven.
Je hodně zvědavá a i když má pořád ještě trochu strach, prozkoumává celý dům, nic jí neunikne, všechno sleduje a hlavně nechce být sama. Tedy pokud nespí a to spí opravdu i na kočku hodně :-)
Dnes při chystání masa na oběd u mě seděla a dívala se. Nemňoukala, nedotírala, jen seděla...no kdo by odolal!Ale maso jí chutnalo víc než jatýrka :-)
Musím ji moc pochválit, je hodná, přítulná a nenáročná...jak se vykrmí,bude ještě krásnější, řekla bych britská kočičí princezna :-)