Jdi na obsah Jdi na menu
 


Špinka

10. 4. 2016

spinka250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2013

Špinka je krásně vybarvená černobílá kočka, která se přitoulala do sklepa jednoho činžáku. Porodila tam dvě koťata a majitelka sklepa nás požádala o pomoc. Kočky u ní zůstaly a paní jsme dovážely krmivo, kočky postupně navakcinovaly a vykastrovaly. Bohužel, paní se musela po čase odstěhovat do Domu s peč. službou a tak Špinka i s koťaty Miňonkou a Bukynem musela k nám. Bukyn je stále v nabídce, Miňonka už nový domov má. Špinka je klidná a mírná kočička. Potřebuje, klidný domov, na děti není zvyklá. S pejkem a ostatními kočkami se snese dobře, jenom má delší domu aklimatizace. 10.4.2016 byla Špinka umístěna do Brna, do domku ke dvěma kocourkům.

Další fotky zde.

Špinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Kolářovi z Prostějova - Eva, Marek a Matěj + kočičáci Kája, Vojta, Ruda a Toníček. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

17.4.2016
spinka300.jpgDobrý den,
zasílám aktuální foto. Kočička se dnes proběhla po zasíťovaném dvorku a nemohla se nabažit…. Kocoury jsem zavřela, tak si to užila...
Teď Špinka špinká :-)
Doufám, že výstava dopadla dobře a hodně kočiček se dobře umístilo.
Mějte se hezky
Marie

 

5.5.2016
Dobrý den,
vše ok, máme se jak na zámku, ať to trvá věčně.... Kočička už si i hraje a vypadá velmi spokojeně. Slyší už na Pacičku, zejména když se volá k snědení rybičky....
Mějte se hezky i vy
M.

4.6.2016
Dobrý den,
kočičáci dostali nový strom…. Pacička už jinde v noci nespí. Mějte se hezky a moc děkuji, že jste ji pro mne zachránili….
M.

s201.jpeg25.12.2016
Krásný zbytek vánoc, hodné zdraví vám i vašim čtyřnohým přátelům a jen vše dobré v dalším roce přejí
M.+ Pacička (Špinka), Hermísek a Zrzíček


30.5.2017
Dobrý den,
zasílám fotky Pacičky, je už u nás 1 rok. …  Určitě trošku zhubla a myslím, že i trochu vyrostla. Vypadá stále spokojeně, pokud se jí něco nelíbí, tak jednu komukoliv  natáhne (spolu jsme si to už ale  vysvětlily  J)  Chodí na klín a i do postele  (nástup do postele ovšem bohužel v kteroukoli noční hodinu hlasitě oznámí ).  Za oknem mne vyhlíží a pak se otírá o sklo, až ho vyleští J.   Moc děkuji za vše, co pro kočičky děláte a mějte se moc fajn.

Marie B.

5.1.2019
Posílám fotku vaší princezny Pacičky – Špinky. Občas vypomáhá s účetnictvím. Děkuji za vaši péči o opuštěné kočičky. Marie

pacicka-1.jpg25.12.2019
V příloze zasílám fotky vaší kočičky Pacičky (dříve Špinka). Vzadu má s kamarády zasíťovaný výběh. Letos začali chodit i na  krátké procházky před dům, nejdříve na postrojku, pak i na volno – neustále pod dozorem….
Mějte se hezky, Marie

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně štěstí,ty nádhero!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 10. 4. 2016 18:49)

Špinko,jsi překrásná kočena,hodně štěstí a zdraví v novém domově a super lidičky!!!!

Mišíková

(Gabriela, 3. 2. 2016 18:34)

Dobrý deň, radi by sme si od Vás adoptovali kamaráta/kamarátku pre nášho 9 mesačného kucúra Samka. Sme dvaja študenti medicíny, priateľ zachvíľu doktor, ktorí milujú mačičky. Moja mama na Slovensku dokonca má uchovnené dve britské mačičky. Jednoducho, život bez mačičiek si už nevieme predstaviť. B6ame v dvojizbovom byte s balkónom, ktorý ideme v lete prispôsobiť tak, aby tam mačičky mohli byť nonstop, majú dostupnné vedro mačacej trávy, šanty i šáchor. Do pol roka sa ale sťahujeme o vlastného 3izbového bytu s terasou 20m štvorcových kde im chceme urobiť kráľovský výbeh. Špinka je taktiež úžasná.
S pozdravom, Gabriela Mišíková a Peter Solár