Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štafetka

15. 10. 2017

stafetka350.jpgKočka, nar. 5/2017
Umístění:
depozitum Hodonín I.

3.6.2017 - Dnes jsme měli příjem dalších koťat. Byla nalezena na břeclavské silnici, v pročuraném košíku, koťata malinká, hladová ... Jsou to dvě mourovaté kočičky - Laskonka a Barilka a černí - kočička Štafetka a kocourek Indiánek. Krmíme stříkačkou, zahříváme, video zde. 7.7.2017 - Štafetka a Indiánek vyrostli, pěkně už papají sami, ale Laskonka a Barilka podlehly caliciviróze. 22.8.2017 - Štafetka je zdravá, očkovaná a může do nového domova! Nevhodná jako jedináček. 15.10.2017 - Štafetka byla umístěna do Břeclavi, do bytu, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Štafetka byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byla Jana Trňáková a kočička Apolenka. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

stafetka301.jpg15.10.2017
Štafetka je skvělá, hned si zvykla a už leží vedle nás na gauči. Náš kocour ji pečlivě hlídá a chodí za ní jak ocásek  a nespustí z ní oči :-)

18.10.2017
Dobrý den paní Tomalová,
tak Štafetka je moc milá kočička, celou noc spí u nás v posteli a vůbec nás nebudí. S Bobanem je zatím pouštíme k sobě jen pod dozorem, myslím, že ze začátku byl uražený, ale už ji přijal a teď by si chtěl hrozně moc hrát, ale ona to nechápe a je z něj vystresovaná. No a on telátko zase nechápe proč si s ním ona nechce hrát, kouká na ni a vykrucuje se na všechny strany.
V pátek je objednaný na kastraci, tak doufám, že se potom trochu zklidní a Štafetka pochopí, že se ji nesnaží sežrat. :-)
Přeju Vám mnoho zdaru
Jiřka a Jožka se Štafetkou a Spongebobem

Kočky SOS:
Dobrý den,
on je na ni moc velký, takže si musí zvyknout, ale protěžujte toho vašeho ať nežárlí, hrejte se s nimi dohromady, třeba mávátkem, ať si zvyknou spolu.
Myslím, že je můžete nechávat spolu, jsou to koťata, neměl by být problém. Na noc ho doufám nevyhodíte ven, že ne? Mám strach aby vám nezačal třeba čurat, aby se necítil odstrčený. Dejte vědět.
Tomalová

25.10.2017
Dobrý den,
Štafetka má zřejmě na moje starosti, že by jí Boban ublížil úplně jiný názor. Utíká z ložnice do obýváku, kdykoliv v noci jdeme na záchod. Sice na ni Boban pořád skáče, kouše ji a ona na něj syčí, vrčí a div nevříská, ale když se s ní nesnaží hrát, tak okolo něj Štafetka naprosto suverénně chodí. Jen o kontakt s ním zatím moc nestojí. Doufám, že vám brzy budu moct poslat fotky jak spolu ti dva spokojeně leží v pelechu. :)
Jinak je Štafetka velmi ochotný masař, s nadšením sežere jakékoliv maso, co se jí připlete do cesty, právě obrala celé kuřecí křídlo a srdce a vypadá velmi spokojeně :-)
Pozdravujeme kočičky v útulku.
S.

staf270.jpg3.11.2017
Dobrý den,
Štafetka krásně roste, skoro se nám zvětšuje před očima. Krmím ji syrovým rozmražrným masem, spapá všechno, vnitřnosti i kosti a má krásně hebkou lesklou srst. Když dostane hlad tak si mňoukne a hned vím, že jí mám dát masíčko. S Bobanem jsou už kamarádi, nahánějí se po bytě a i když Štafetka při hře ještě vrčí a syčí tak na Bobana občas sama skáče.
Zdravíme kočičáky :-)
S.

 

 

19.1.2018
​​​​Dobrý den,
posíláme novoroční pozdrav všem kočičkám v útulku a samozřejmě i Vám, úžasným dámám, které se o ně staráte.
Štafetka zůstala takové malé tintítko, váži 2,8 kg, ale Bobánek je dost veliký za ně za oba a Štafetka to vyrovnává svojí praštěností. Jinak je moc hodná a pořád stejně mazlivá. Byl by z ní určitě perfektní lovec myší, když si hrajeme s mávátkem neexistuje pro ni nic jiného na světě, dokáže kroutit hlavičkou stejně rychle jako my mávat myškou, taky je nekutečně rychlá a mrštná. Když se soustředí na mávátko jde vidět, jak se jí zatínají všechny svaly, je to perfektní atlet.

s350.jpgS Bobečkem už jsou velcí kamarádi a parťáci v neplechách, někdy mi připadá jak kdyby si řekli, "schválně, běž to zkusit taky, jestli za to tobě vynadají" a ten druhý na to "jasně, proč ne." A pak se tu ve 3 hodiny ráno na střídačku snaží zahrabat záchod omítkou a dveřmi od ložnice.
Na vánoce jsme je vzali s námi na chatu a zvládali to skvěle, Štafetka se hned zabydlela, byli i na malé procházce, posílám pár fotek.
Jinak jsem si všimla, že Indiánek pořád nenašel nový domov, nesmutní po sestřičce? Nejradši bych si vzala i jeho, snad si co nejdřív pořídíme baráček, abychom mohli dát domov dalším kočičkám.
Přeju vám více umístěných kočiček a méně těch, které potřebují vaši pomoc, kéž by si lidé začali uvědomovat své chování, a nejen ke zvířatům.
Jiřka, Jožka, Štafetka a Spongebob.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

krásná kočičí dvojka

(jolana, 22. 1. 2018 7:43)

nádherné fotky a klid a pohoda! děkuji za Štafetku, je jí moc krásně!!!