Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tabita 04

12. 9. 2020

tabita3.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2019
Umístění:
depozitum Hodonín I.

8.2.2020 - Dnes nalezeno 4 měsíční kotě v Bažantnici v Hodoníně. Je to kočička, dostala jméno Tabita a je umístěna do karantény.  27.7.2020 - Tabita onemocněla, má zvětšené mízní uzliny, probíhá vyšetření a zatím nemůže do nového domova. 26.8.2020 - Provedeny testy - FELV negativní. Tabita je úžasná, mazlivá holčička, miluje lidi i své kočičí kamarády. 12.9.2020 - Tabita odjela do nového domova, do Břčeclavi, do bytu, kde na ni čekají tři kočičí kamarádi.

Další fotky zde.

Tabita byla adoptována na dálku -  krmivo jí hradila firma IZOVELLA s.r.o., kocour Markus a kočička Sofi. Děkujeme!

Tabita byla  adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Hanka a kocourek Fox.  Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

img_20201107_221434.jpg20.12.2020
Zdravíme před Vánocemi z Břeclavi a hlasíme, jak se daří v domově.
Po počátečních zdravotních problémech, se díky radám a neskutečné hmotné pomoci paní Nadi, dala Tabinka na nějaký čas dohromady. Řádí jak černá ruka, proleze každý kout, vyleze na každou skříň, nafackuje klukům a prožene jim faldy. U všeho musí být, všechno vidět, sežrat jako první a ukrást s rychlostí blesku každou drobnost, se kterou může hrát fotbal. Pod skříněmi se toho najde ... Dokonce od října přibrala z 2,9 kg na 3,6 kg. Jak to víme? Bohužel Tabča je zase nemocná a bere ATB. Nejdřív jen pšikala a teď se k tomu přidalo očičko a rýma. Podle veterináře má kalicivirozu. Tak nám držte tlapky, ať se brzy uzdraví a kluci zůstanou zdraví...
Krásné svátky prožité v klidu, míru, zdraví a pohodě přeje Tabinka

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tabita

(Gabriela Sarai březinová, 27. 7. 2020 10:10)

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li je Tabita stále k dispozici? Rádi bychom ji přidali k našim třem kočičím parťákům. Máme dvě nalezenky (8 a 6 let) a jednoho vymazlenýho puberťáka (nar.2.9.2019). A k nim momentálně 3 měsíce staré štěně křížence. S kočkami vychází úplně krásně. Havně teda se Sajmonem. Chvílemi to vypadá, že máme kočkopsa. Psa, který se chová jako kočka.
Bydlíme v hrušovanech u brna, v řadovém domku se zahradou a hodně klidným okolím. Všechny kočky chodí ven, loví u říčky Šatavy vše možné a pak mi to chodí servírovat.
Bylo -li by tohle prostředí vhodně kro krásku Tabitu, ráda bych jí poskytla trvalý domov.

S pozdravem G.S. Březinová

Re: Tabita

(Kočky SOS Hodonín, 27. 7. 2020 10:57)

Dobrý den paní Březinová,
nabízíte krásný domov, který se bude líbit každé kočce, co dobře vychází s kočičmi kamarády.
Bohužel, Tabita onemocněla, má zvětšené mízní uzliny a je podezření na rakovinu. Z nabídky ji teda dáme pryč, dokud se vše pořádně nevyšetří a nebudeme vědět prognózu. Zatím její stránku tady nechám, aby jste našla naši odpověď.

Jak říkám, domov nabízíte krásný, vyberte si jinou kočičku, která uvítá kamarády. Kočky z depozita Hrušky a Mikulčice jsou už zvyklé i na psy, žijí s nimi ve společné domácnosti.
Do vaší smečky by se moc hodil např. kocourek Robin (je na první straně kousek pod Tabitou),ten by moc rád chodil ven a je stejně starý jako váš kocourek, ... také Medvídek, pak na druhé straně Jezinka, Bořek.
V případě zájmu nám napište nám na email kocky.sos@seznam.cz
Děkujeme.