Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ťapík a Tomík

7. 2. 2016

tapik350.jpgKocourek, nar. 9/2015

Ťapík a jeho sourozenec Tomík jsou koťátka, která plachá kočka přivedla v říjnu na schody ke dveřím domu v Dubňanech, kde máme depozitum a krmíme i plaché kočky, a opustila je. Koťata byla zubožená a nemocná, zavezli jsme je k paní doktorce, vyléčili jsme je a koťátka se už mají čile k světu. Ťapík není vhodný jako jedináček, potřebuje ke hrám parťáka, ideální by bylo, kdyby mohl do nového domova spolu s Tomíkem. 7.2.2016 byl Ťapík společně s Tomíkem umístěni do Brna, do bytu ke kocourkovi, který ztratil svého kočičího kamaráda.
tomik350.jpgKocourek, nar. 9/2015

Tomík a jeho sourozenec Ťapík jsou koťátka, která plachá kočka přivedla v říjnu na schody ke dveřím domu v Dubňanech, kde máme depozitum a krmíme i plaché kočky, a opustila je. Koťata byla zubožená a nemocná, zavezli jsme je k paní doktorce, vyléčili jsme je a koťátka se už mají čile k světu. Tomík není vhodný jako jedináček, potřebuje ke hrám parťáka, ideální by bylo, kdyby mohl do nového domova spolu s Ťapíkem. 7.2.2016 byl Ťapík společně s Tomíkem umístěni do Brna, do bytu ke kocourkovi, který ztratil svého kočičího kamaráda.

tomik--a-tap-300.jpg
Další fotky Ťapíka zde.

Další fotky Tomíka zde.
 

Zprávy z nového domova:

9.2.2016
SMS zpráva:

Dobrý den,
manžel si vzal dovolenou, kocourci se začínají otrkávat, jsou to pěkní raubíři, ale miloučcí. Starší kocur dělá dohled - prostě je to taťka. Až budu mít chvilku, pošlu i fotky. K.


7.4.2016
Dobrý den,
tomik250.jpg
Ťapík a Tomík se mají dobře, jsou naočkovaní i proti vzteklině. Co jsme je dostali, učili jsme je na vodítko, takže v létě budou chodit na zahradu ... Jsou hodní i když raubíři, ale náš starší kocour se snaží je vychovávat. Nemáme moc fotografií, ale alespoň něco. Ťapík bude asi menší kocourek, ale oba jsou miláčci.
Zdravím, Soňa K.

 

Další fotky Ťapíka a Tomíka zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ťapíkovi a Tomíkovi

(Mirka L., 10. 2. 2016 18:32)

Moc pozdravů!Jste nádherní! Mějte se moc krásně a vše dobré Vám i Vašim úžasným pánečkům!
Mirka se všemi kočičáky