Jdi na obsah Jdi na menu
 


Teofil

5. 4. 2022

mensi2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2/2021
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

4.2.2022 - Mourovatý kocourek se vloni koncem roku objevil na zahradě domu naší dočasné péče v Mikulčicích, chodil si sem na jídlo. Nikomu v okolí nepatřil a tak prošel veterinárním ošetřením a dostal jméno Teofil. Ukázalo se, že Teofil je moc velký mazel, přítulný k člověku, dobře vychází i se psy. S kočkami si nerozumí a hledá domov jako jedináček, kamarádem může být pejsek, v domku se zahradou. 5.4.2022 - Teofil dnes odjel do nového domova, do Brna, do domku se zahradou, kde na něho čekají děti a pejsek.

Další fotky zde.

Teofil byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila MUDr. Eliška Rampulová s Čičmůnkem. Děkujeme!

Teofil byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradila MUDr. Eliška Rampulová s Čičmůnkem. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

11.5.2022
Dobrý den,
omlouvám se, že jsem nenapsala dřív.. Teo se má, myslím já, dobře, :-) je hravý, dovadí, mazlí se už i s menší divoškou (mám dvě dcery) ... tatínek je z něho unešem a postavil mu krásnou rozhlednu. :-)
Máme fenku Dixxie (8let, kříženec zl.retrívra a něm.ovčáka) a Teo je super nebojí se jí vůbec, akorát Dix má v sobě pud ovčaka když se Teo rychle pohne, ale to se vychytá (mimo to Dixxie spí a tráví čas hlavně u mých rodičů a na zahradě, tu máme společnou). Jinak Teo zatím venku nebyl, ale jde na něm vidět, že by moc chtěl, :-) je to moc fajn kocour, takový pohodář.

mensi.jpg26.10.2022
Pozdrav od Tea ... nejradši spí v peřinách po nočních toulkách. :-)

16.12.2022
Pozdrav od Tea a jeho nejlepší kamarádky ... :-) ... ňák nám ten kocour vyrostl.
Přeji krásné Vánoce.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář