Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tia a Miky 03

27. 1. 2017

tia350.jpgKočka, nar, 9/2016
Umístění:
depozitum Mikulčice

Kočičku Tiu a její sourozence někdo vyhodil v Uhřicích ke koňským stájím. Koťata se v mrazu krčila pod keři a snažila se dostat do stájí. Jsou to tři kocourci (Jamie, Jonatán a Gabriel) a jedna kočička (Tia). Tia je moc umazlená a ráda se nechá nosit v náručí. Miluje lidskou společnost. Nevhodná jako jedináček. 27.1.2017 Tia byla spolu s Mikym umístěna do Hodonína, do bytu.

Další fotky zde.
miky300.jpgKocour, nar. 10/2016
Umístění:
dočasná péče Starovičky

Miky byl nalezen opuštěný, hladový a špinavý v Hustopečích. Je to kotě, milé a dovádivé a v novém domově potřebuje parťáka na hraní. Nevhodný jako jedináček. 27.1.2017 Miky a Tia  byli spolu umístěni do Hodonína, do bytu.
Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

28.1.2017
tia300.jpgDobrý večer,
hlásíme se po prvním dni a noci s Mikym a Tiou v novém domově.
Miky si začal byt po příjezdu hned procházet a byl zvědavý. Tia se trošku bála, tak tady chviličku běhala a mňoukala, ale pak přišel z vedlejšího pokoje Miky a začla seznamovačka. Při seznamování Miky na Tiu sem tam zavrčel, ale ještě během noci si spolu začli hrát a řádili po celém bytě :-) Dneska už bez syčení, dokonce spolu spí :-) Takže to zatím vypadá, že si budou rozumět.

 

tia350.jpg6.3.2017
Dobrý večer,
tak posíláme nové fotky Mikyho a Tiušky. Jsou to kámoši jak hrom, přes den se společně válí a mazlí, ale hned jak se večer zhasne, tak přichází jejich čas a začnou dovádět a vymýšlet lumpárny :)
Děkujeme za ně :)

 

 

 

Další fotky z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jste krásní

(jolana a kočičí tlapičky, 30. 1. 2017 8:02)

chlupáčci a přejeme vám jen samé krásné zážitky!